Зірка серіалу "Голова" Поліна Фролова пригадала зворушливу історію з дитинства: "Ще не така популярна, щоб заробляти стільки грошей"

Знаменитості

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Поліна Фролова. Фото: пресслужба

Поліна Фролова пообіцяла своєму татові подарувати яхту, однак досі не виконала цю обіцянку

Зірка серіалу "Голова" Поліна Фролова, яка взимку розчулила Мережу довгоочікуваною зустріччю з батьком-військовим, розповіла про свої з ним стосунки. Детальніше читайте в нашому матеріалі!

Зірка серіалу Нового каналу про перспективну молодь та українське село "Голова" має дуже тісний зв’язок із батьком. На жаль, її мама загинула, коли Поля була маленькою, тому вихованням здебільшого займався тато.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Поліна Фролова безмежно вдячна батькові за все, що він для неї зробив. І навіть має мрію щодо подарунка для нього. Мрію не просту! А з підґрунтям — історією з дитинства.

Коли мені було років сім, ми з татом поїхали на море, і він там задивлявся на яхти. Казав, що колись будуть добрі часи, і він купить собі таку ж. А я йому маленькою пообіцяла: "Таточку, ні! Я виросту, стану популярною (бо з дитинства хотіла бути співачкою або акторкою), зароблю кошти й подарую тобі яхту". І от до сьогодні я цього не виконала, бо в дорослому житті усвідомила, що треба дуже багато грошей, щоб покрити цей запит і здійснити його мрію. Та все одно ця думка досі в мені живе. І навіть тато, якщо чесно, не дає мені про це забути. Інколи він може пожартувати і сказати: "Де моя яхта?" Ми з цього щиро сміємось. Але я продовжую казати: "Все буде! Ще просто не настав той час, коли я здійсню твою мрію. Ще не така популярна, щоб заробляти стільки грошей". Але вірю, що рано чи пізно ця моя обіцянка та мрія батька здійсниться,
— з усмішкою розповідає Поліна.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Поліна Фролова розповіла про свої речі-реліквії. Цікаво, що вишиванка в актриси з'явилася не так давно.