На конкурсі Міс Південна Африка "прогримів" гучний скандал через національність однієї з учасниць: що відомо

Знаменитості
1 863

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Чідімма Адешина. Фото: instagram.com/chichi_vanessa

Оце так історія...

Конкурси краси нерідко обертаються гучними скандалами… Нагадаємо, що в березні українка пережила жахливі знущання на Міс Європа 2024. Тепер же недитячі пристрасті розгорілись на конкурсі краси Міс Південна Африка. Деталі ви знайдете в нашому матеріалі!

Конкурс краси Міс Південна Африка опинився в центрі скандалу після того, як уряд звинуватив матір однієї з фіналісток у шахрайстві та крадіжці особистих даних. Фіналістка конкурсу Чідімма Адешина через ці звинувачення та цькування в Мережі вирішила зняти свою кандидатуру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

23-річна студентка юридичного факультету Чідімма Адетшина вже кілька тижнів стикається з критикою та дискримінацією через походження своїх батьків. Її батько — громадянин Нігерії, а матір підозрюють у тому, що вона могла незаконно привласнити особистість жінки з Південної Африки багато років тому. Такий висновок зробило Міністерство внутрішніх справ, яке провело розслідування на запит організаторів конкурсу, про що повідомляє The Guardian.

Фіналістка конкурсу краси Міс Південна Африка. Фото: instagram.com/chichi_vanessa
Учасниця конкурсу краси Міс Південна Африка. Фото: instagram.com/chichi_vanessa
Чідімма Адетшина, учасниця конкурсу краси Міс Південна Африка. Фото: instagram.com/chichi_vanessa

Факт того, що батько Чідімми є нігерійцем, викликав обурення серед африканців, які вважають, що учасниця з таким походженням не повинна представляти ПАР, навіть якщо вона має південноафриканський паспорт. Тож, на дівчину накинулись чимало громадян й почали цькувати її.

Фінал конкурсу "Міс Південна Африка" запланований на наступні вихідні. Але Чідімма Адетшина не буде брати в ньому участі. Вона повідомила про це 8 серпня у своєму Instagram:

Участь у конкурсі "Міс Південна Африка 2024" була неймовірною пригодою, однак після ретельного роздуму я прийняла рішення відмовитися від подальшої участі задля безпеки та благополуччя моєї родини та мене. Я йду з вдячністю за цей чудовий досвід, отриманий за підтримки організації Міс Південна Африка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом в Мережі з’явились перші офіційні фото Міс Всесвіт України-2024 Аліни Пономаренко. Українку зняв відомий фотограф.