Ольга Харлан розчулила Мережу романтичними фото з коханим на Олімпійських іграх: "Буду пам’ятати кожну секунду"

Знаменитості

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/olgakharlan/

Українська фехтувальниця показала, як вони з коханим підтримували один одного на Олімпіаді

Нещодавно ми розповідали вам історію успіху фехтувальниці Ольги Харлан, але забули додати, що за спиною цієї дівчини стоїть її обранець Луїджі Самеле. Він завжди підтримує нашу спортсменку та й сам займає призові місця на Олімпійських іграх, де, до речі, було чимало гарячих спортсменів. ;) По закінченню Олімпіади-2024 Харлан вирішила показати прихильникам, як вони з коханим проводили цінні хвилинки разом.

Олімпійська чемпіонка Ольга Харлан присвятила пост своєму коханому Луїджі Самеле. 33-річна спортсменка поділилася зворушливими моментами, показавши, як вони з обранцем підтримують одне одного на спортивних змаганнях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зірка спорту опублікувала серію романтичних фото. На цих кадрах закохані спортсмени цілуються та обіймаються в перервах між поєдинками.

У найважливіші дні нашої кар'єри ми були поруч один з одним. Хоча ми готувалися і нервували, але в той же час ми знаходили потрібні слова або просто мовчали, але разом. Одного дня все це стане чудовою історією, про яку можна буде розказати. І ми це зробимо. Хтось сказав: "Любов — найкращі ліки", тому з цими ліками ми згадали, ким є насправді. Я завжди була вдячна за твою підтримку, коли всі труднощі та розчарування брали верх над усім. Я завжди буду пам’ятати кожну секунду, проведену разом. Але все ще попереду,
— такими словами підписала свою публікацію Харлан.
Фото: instagram.com/olgakharlan/
Фото: instagram.com/olgakharlan/
Фото: instagram.com/olgakharlan/
Фото: instagram.com/olgakharlan/

Ольга Харлан і Луїджі Самеле вперше зустрілися на фехтувальних змаганнях, де італієць відразу звернув увагу на спортсменку. Їхні стосунки почалися в той час, коли Харлан переживала розлучення з першим чоловіком. У цей період вона почала переписуватися з Луїджі. Перед початком стосунків Харлан та Самеле знову зустрілися на зборах. Його харизма сильно її вразила. У 2018 році їхні почуття досягли нового рівня, але відстань стала перепоною. Вони бачилися лише раз на місяць, і це тривало цілий рік. Ольга уявляє Луїджі батьком своїх дітей, але поки що пара офіційно не оформила свої стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, як Україна показала себе на Літній Олімпіаді 2024 та скільки золота привезли наші спортсмени додому. Ми маємо чим пишатися!