Важко погляд відвести! 8 найкрасивіших спортсменок Олімпіади-2024 (ФОТО)

Знаменитості

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: соцмережі

Ці красуні нікого не залишили байдужим

Про найгарячіших чоловіків на Олімпіаді-2024 ми вже писали. Тепер варто пригадати найкрасивіших спортсменок, які цьогоріч виступали на Олімпійських іграх. Хоч не всі з них здобули призові місця, але привернути до себе увагу — точно змогли! Фото дивіться далі в нашому матеріалі!

Після завершення Паризької Олімпіади, у соцмережі X (Twitter) були обрані вісім "найпривабливіших спортсменок" цих Олімпійських Ігор. Автором такої незвичайної номінації став користувач htgrlsummer, чиє повідомлення зібрало майже 2 мільйони переглядів та понад 6 тисяч лайків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тож, кого з жінок-учасниць Олімпіади-2024 користувачі вважають найкрасивішими? Дізнайтесь далі!

Найкрасивіші спортсменки на Олімпійських іграх 2024

Рубі Еванс, 17 років, спортивна гімнастика, Велика Британія. Блондинка та є п’ятиразовою чемпіонкою Північної Європи, але на цій Олімпіаді вона зайняла 23-тє місце.

Фото: instagram.com/rubygrace89

Аніка Дельгадо, 22 роки, плавання, Еквадор. На Олімпіаді Аніка виборола срібну медаль. Хоч і дівчина народилася у США, але на міжнародному рівні представляє Еквадор.

Фото: instagram.com/anickadelgado​​​​​​​

Луана Алонсо, 20 років, плавання, Парагвай. На цих Іграх вона фінішувала шостою. Луана брала участь у змаганнях на 100 метрів батерфляєм на літніх Олімпійських іграх 2020 року і встановила кілька національних рекордів Парагваю в цьому виді спорту. А ще від її вроди важко відірвати погляд!

Фото: instagram.com/luanalonsom

Ліке Клавер, 25 років, легка атлетика, Нідерланди. На цих Іграх здобула срібну та золоту медалі. Спеціалізується на дистанціях 200 і 400 метрів. У складі жіночої збірної Нідерландів стала чемпіонкою світу 2023 року в естафеті 4×400 метрів та чемпіонкою світу в приміщенні 2024 року.

Фото: instagram.com/liekeklaver
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Аліша Колой, 22 роки, стрибки у воду, Австралія. На цій Олімпіаді посіла 14-те місце. У 2018 році брала участь у літніх юнацьких Олімпійських іграх, де змагалася у стрибках з триметрового трампліна. У 2024 році на своєму першому дорослому чемпіонаті світу в Досі здобула золото у стрибках з одного метра.

Фото: instagram.com/lysh.a

Аліса Шмідт, 25 років, легка атлетика, Німеччина. Синьоока красуня стала частиною команди, яка посіла сьоме місце. У 2019 році здобула бронзу на чемпіонаті Європи та є медалісткою національного чемпіонату Німеччини. В Instagram має найбільшу кількість підписників серед усіх у списку — 5,7 мільйона.

Фото: instagram.com/alicasmd

Хена Куртагіч, 19 років, волейбол, Сербія. Збірна Сербії не потрапила до фіналу на цих Іграх. Хена грає на позиції центрального блокуючого в італійському клубі "Веро Воллей Мілано".

Фото: instagram.com/kurtagichena​​​​​​​

Юле Брандт, 21 рік, футбол, Німеччина. Цьогоріч Юле здобула бронзову медаль у складі команди. Зараз вона грає на позиції атакувального півзахисника в клубі "Вольфсбург".

Фото: instagram.com/jule_brand
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, напередодні Олімпіади в Мережі вже був представлений схожий список. Тоді таблоїд The Sun сформував список ТОП-5 найсексуальніших спортсменок, до числа яких потрапила відома українка! ;)