Зірка "Холостячки" Олексій Тригубенко зізнався, чому приховує від всіх маму своєї дитини (ВІДЕО)

Знаменитості
649

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олексій Тригубенко. Фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

Фіналіст "Холостячки" з Ксенією Мішиною розповів про небажання публічно говорити про свою кохану

Український підприємець Олексій Тригубенко, який отримав особливу популярність після участі у проєкті “Холостячка”, відверто розповів про свою кохану. Чоловік зізнався, чому тримає свої стосунки якомога далі від публічності та не показує прихильникам обличчя жінки, яка влітку минулого року народила від нього сина. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю Славі Дьоміну Олексій Тригубенко розповів про стосунки з коханою жінкою. Фіналіст “Холостячки” не приховує, що його серце не вільне. Проте показувати публіці маму свого сина він не поспішає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Олексій Тригубенко. Фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

За словами Олексія, на те є декілька причин. Найголовніша — він поважає вибір своєї коханої вести приватне життя. Ну й окрім того чоловік розуміє, що публічність супроводжується великою кількістю хейту.

Тут потрібен контекст, все знати та добре розуміти наші стосунки для того, щоб зрозуміти таке наше рішення. По-перше, це особисті кордони. Коли публічність стає велика, то від неї стає трохи страшнувато людині, яка ніколи не була в публічності.
По-друге, я дуже добре пам'ятаю, як мій друг Андрій Рибак показував свою дівчину Аліну, і скільки вони отримали всякого хейту. Два місяці їм писали, просто люди заходили, щоб написати якусь неприємність. Ти можеш закрити й заблокувати, але все одно ти через себе це все пропускаєш,
— висловився Олексій Тригубенко.

Олексій Тригубенко підкреслює, що зараз уся його увага присвячена коханій жінці та їх спільному сину. Тому він хоче залишити ці сімейні моменти поділі від сторонніх очей.

Зараз справді не до цього стресу. Ми всю увагу присвячуємо дитині. Робити фото, показувати… Навіщо цей стрес,
— додав підприємець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, Олександр Пономарьов розкрив правду про "роман" з Марією Яремчук. Співак розповів, якою була реакція його дружини на такі чутки.