Ольга Харлан відверто зізналася, що війна повпливала на її стосунки з коханим-італійцем (ВІДЕО)

Знаменитості
552

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ольга Харлан та Луїджі Самеле. Фото: instagram.com/olgakharlan

Шаблістка не приховує, що трагічні події в Україні вона переживає вкрай болісно

Відома українська фехтувальниця Ольга Харлан, виступ якої на Олімпійських Іграх був під загрозою, відверто заговорила про особисте життя. Спортсменка розповіла про спільне життя з італійським фехтувальником Луїджі Самеле та як змінилися їх стосунки після початку широкомасштабної війни в Україні. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю Марічці Падалко, що вийшло на офіційній сторінці ТСН на YouTube, Ольга Харлан зазначила, що до початку російського вторгнення вони з Луїджі не мали можливості багато часу проводити разом. Однак війна змінила їх життя, оскільки спортсменка переїхала в Італію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та це не єдиний аспект у їх стосунках, на який вплинули події, що розгортаються в Україні. Адже, за словами Ольги, вона болісно переживає усе, що відбувається в її рідній країні, тому це не могло не відобразитися на емоційному стані.

Те, що я приїхала до Італії — це дуже добре. Ми багато бачимося, живемо разом, чого не могли робити до повномасштабної війни. Але через такі причини бути разом було дуже важко, тому що він бачив мій стан, і на нього це теж впливало дуже сильно. Я трохи віддалялася, бо всі ці новини... Коли щось жахливе відбувається, чи Миколаїв обстрілюють, чи Київ, чи інші наші міста, то просто сиджу в телефоні. Він дуже поважає все, що відбувається зі мною, але це вплинуло на наші стосунки,
— зізналася Ольга Харлан.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ольга Харлан продала свою "олімпійську" шаблю за 10 мільйонів! А все заради того, аби допомогти ЗСУ.