Візажист Єгор Андрюшин зізнався, скільки коштує зробити в нього макіяж

Знаменитості
4 411

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот

Андрюшин зізнався, що його послугами користуються не лише зірки

Зірковий український візажист Єгор Андрюшин, який розповів як правильно підкреслити скули, ошелешив сумою, яку треба буде викласти, щоб він зробив професійний макіяж. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Андрюшин повністю представив цінник на свої послуги. Безумовно, до нього звертаються не лише зірки першого ешелону українського шоу-бізнесу, а і цілком звичайні непублічні люди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, навести красу в Андрюшина коштуватиме 200 $ (понад 8 тисяч грн). Варто зауважити, що це фіксована сума і ці самі гроші викладають як артисти, так і звичайні громадяни. Проте, Андрюшин заявляє, що багато представників українського шоу-бізнесу переконані, що його цінник є дещо високим. Про це Єгор розповів у бесіді з Люкс ФМ.

Раніше в мене макіяж коштував дешевше, зараз це вже 200 доларів. Не дорого? А мені деякі артистки кажуть, що дуже дорого. Кажу: "А кліпи зняти не дорого?
- поділився Андрюшин.

Зауважимо, що молодий візажист робив макіяж абсолютно різним зіркам. Від юної блогерки Даші Євтух і до 70-річної співачки Алли Кудлай.

Скриншот
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тіна Кароль вразила світлинами без фільтрів і макіяжу. Окрім того, вона заговорила про майбутнє заміжжя.