"Працюю в мінус": Слава Дьомін зізнався, скільки заробляє щомісячно

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Слава Дьомін. Фото: instagram.com/slavademin_official

Шоумен розповів, від чого залежить його заробіток

Український радіоведучий та шоумен Слава Дьомін, який зізнався, чи мав роман з Ксенією Мішиною, розповів про власні заробітки. Що приносить знаменитості дохід та скільки він заробляє — дізнавайтеся на Хочу!

У коментарі програмі “Ранок у великому місті” Слава Дьомін відповів, скільки заробляє. Як відомо, шоумен працює над розвитком власного блогу на YouTube, а також на телеканалі “ДІМ”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім ведучий зазначає, що його заробіток не є стабільним. Переважно це залежить від монетизації на YouTube. Проте в цілому він отримає близько 3-5 тисяч доларів.

Зараз, мені здається, мій прибуток складає від 3-х до 5 ти тисяч доларів на місяць. Я хочу тут уточнити. Монетизація на YouTube є, але з цієї монетизації я отримую не так багато, інколи працюю в мінус. Бо мені треба заплатити за продакшн. У мене велика команда, яка працює над випусками. Минулий місяць у мене був по YouTube мінус,
— розповів Слава Дьомін.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Слава Дьомін вперше після розлучення закрутив роман. Ведучий показав спільне фото з новою коханою.