Олександр Волошин раптово щезнув звідусіль: відомо, куди колишній Анни Трінчер втік з України (ФОТО)

Знаменитості
3 872

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Волошин. Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Після низки скандалів блогер "почистив" соцмережі та мовчазно виїхав за кордон

Після того як Олександр Волошин потрапив у базу “Миротворець” через скандал з поширенням російського ІПСО блогер різко зник із публічного простору. Перший час колишній чоловік Анни Трінчер ще продовжував вести соцмережі, проте після того, як він засвітився за кордоном, в його соцмережах раптово зникли усі публікації. Що сталося з Олександром Волошиним та де він зараз перебуває — розповідаємо на Хочу!

Інформацію про те, що Олександр Волошин втік за кордон почали поширювати у Telegram-каналі “Гувернантка”. Спочатку повідомлялося, що автівку блогера помітили у “цікавому місті”, натякаючи, що він покинув Україну. А 16 серпня редактор “злив”, що Волошина помітили в аеропорті в Іспанії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: скриншот

Цікаво, що сам блогер ніяк не коментував чутки про втечу з України. Втім в якийсь момент з його соцмереж почали зникати усі публікації. Спочатку Олександр “почистив” сторінку в Instagram, а потім і на YouTube зникли усі його відео. Як каже “Гувернантка”, тепер колишній Анни Трінчер поринув “в позапублічне іспанське життя”.

Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ексчоловік Анни Трінчер "влип" за кордоном на чималий штраф. Волошин пожалівся, як його зупинили польські поліціянти.