Дмитро Кулеба зізнався, в якому вигляді не любить їсти сало (ВІДЕО)

Знаменитості
2 832

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Getty images

Політик розповів, що отримав у подарунок від тітки найвідоміший український продукт, який дуже любить, але в одному цікавому вигляді він не полюбляє його їсти

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, який апетитно затягнувся сигарою прямо на камеру, думаючи що вже не перебуває в прямому ефірі, показав у себе в соцмережах те, як він готує у себе на кухні “сніданок незалежності”. Подробиці в нашому матеріалі.

Отож, на другий день після Дня незалежності України очільник МЗС розповсюдив пост, в якому розповів, що отримав у подарунок сало. Його йому прислала тітка з Полтавщини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кулеба зауважив, що дуже любить найвідоміший український продукт. Отож, він розповів як полюбляє смакувати ним.

Учора, на День Незалежності, моя тітка Тетяна передала з Полтавщини сало. Ось таке класичне біле сало, свіже, домашнє. Класика, яку я дуже люблю. Чорний хліб свіжий,
- розповів політик.

Дмитро зауважив, що в Україні воліють їсти сало двома способами. Перший полягає в тому, що потрібно покласти його на шматок чорного хліба перед тим як з’їсти. Секрет же другого в тому, що хліб треба змастити гірчицею, а вже потім смакувати всі три продукти разом.

Кулеба розсекретив же, що йому подобається їсти сало без гірчиці. Окрім того, він не полюбляє смакувати ним у замороженому вигляді.

Я не розумію тему із замороженим салом. Найсмачніше сало – свіже й охолоджене. Тьотю Таню, дякую. Україно, ще раз із Днем Незалежності. Гарного, мирного дня й перемоги.
- резюмував Дмитро.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дмитро Кулеба вразив світлиною з донькою - красунею. Політик показав, що відвідав з донькою музей АТО у Дніпрі.