Ярослава Магучіх закликала повернути з полону захисників "Азовсталі" (ФОТО)

Знаменитості
881

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Ярослава Магучіх. Фото: instagram.com/rosya_dp

Спортсменка приєдналась до акції, щоб нагадати суспільству про полонених українських захисників

Ярослава Магучіх, яка нещодавно задонатила ще 1 мільйон на допомогу ЗСУ, вийшла на протест у центрі української столиці. Більше про це - далі у цій статті.

22-річна українська легкоатлетка Ярослава Магучіх приєдналася до учасників акції на підтримку українських військових, які перебувають у російському полоні. Відповідне фото з’явилося на Instagram-сторінці олімпійської чемпіонки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На ньому Ярослава зазнімкована на тлі будівлі МЗС України у Києві. В руках вона тримала табличку “Free Azovstal Defenders”.

Вона була вбрана у короткий топ, мініспідницю та спортивне взуття. Своє волосся спортсменка залишила розпущеним, злегка накрутивши його кінчики. На очах у Ярослави були окуляри від сонця.

Велика кількість захисників та захисниць досі перебувають у полоні. Тому наша задача - постійно нагадувати світу про воєнні злочини росії. Я вірю, що якщо кожен візьме відповідальність за цю перемогу на себе, то вдасться наблизити цей момент і виграти цю війну,
- додала у підписі до фото Магучіх.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про історію кохання Ярослави Магучіх та Назара Степанова. Як вони познайомились та чому відкладають своє весілля - читайте у цьому матеріалі.