Кохана Тараса Цимбалюка в мальовничій Тоскані влаштувала фотосесію у вечірній сукні (ФОТО)

Знаменитості
980

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Світлана Готочкіна. Фото: instagram.com/got.sveta/

Світлана Готочкіна показала, як минає її відпочинок

Поки Наталці Денисенко доводиться виправдовуватися за чутки щодо роману з Тарасом Цимбалюком, його справжня кохана відправилася у розкішну подорож. Відома українська бізнесвумен Світлана Готочкіна показала кадри з відпочинку та розсекретила, де знаходиться зараз.

У себе в соцмережах дівчина Тараса Цимбалюка показала, що прилетіла в мальовничу Тоскану, що знаходиться в центрі Італії. Світлана зупинилася у приватному будинку з просторою терасою, що відкриває вид на поля та ліс. Але на цьому місці подорож бізнесвумен не закінчується — вона поїде у нове місце, яке поки не озвучує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Світлана Готочкіна. Фото: instagram.com/got.sveta/

На згадку про Тоскану Світлана Готочкіна вирішила зробити розкішну фотосесію у вечірньому вбранні. Кохана відомого актора обрала приталену сукню у блискітках коричневого кольору та з багатошаровою світлою спідницею. На довершення свого образу Світлана додала невелику сумочку, акцентні аксесуари та розпустила волосся.

Світлана Готочкіна. Фото: instagram.com/got.sveta/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Тарас Цимбалюк зізнався, чи готовий одружитися втретє. Відомий актор прокоментував свої стосунки з бізнесвумен Світланою Готочкіною.