"Ми вижили лише тому, що ракета влучила в інший житловий будинок": відома блогерка показала жахливі кадри трагедії у Львові

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталі Литвин з чоловіком та сином. Фото: instagram.com/natalilytvyn

Наталі Литвин прокоментувала трагічний ранок для усієї України

Відома тернопільська блогерка Наталі Литвин, яка нещодавно вперше стала мамою, опинилася в центрі ракетного обстрілу Львову, якого росіяни завдали з самого ранку, 4 вересня. Інфлюенсерка показала моторошні кадри та розповіла, як їй вдалося вижити під час тривоги. Перші подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У себе в Instagram Наталі Литвин повідомила, що стала свідком чергового терористичного акту рф, який забрав життя українців, що мирно спали у своїх домівках. Виявилося, що блогерка живе недалеко від місця влучання у центрі Львова, історичній спадщині міста.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Медійниця подякувала силам повітряної оборони за збиті ракети, що не уразили місто. Проте Наталі зазначила, що ракета “Кинджал” все ж таки влетіла у сусідній будинок.

Сьогодні ми вижили лише тому, що ППО збили інші 29 цілей, а російська ракета влучила в інший житловий будинок...😭🤯💔
В голові весь ранок ці страшні звуки вибухів, сигналізації машин... а потім нон-стоп сирени швидкої та пожежної,
— написала Наталі Литвин.

Зазначимо, що у Львові вже завершені аварійно-рятувальні роботи після ранкового удару. Всього відомо про 7 загиблих та 53 постраждалих.🕯

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно король жахів та друг України Стівен Кінг жорстко висловився про наступ ЗСУ на Курщину. Жива легенда сучасної літератури висловився щодо російсько-української війни.