Ввижалися загиблі воїни: дружина ексголовнокомандувача Залужного розсекретила його психологічну травму

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Валерій Залужний з дружиною. Фото: facebook.com/vzaluzhnyi

Виявилося, що "Залізний генерал" довго не міг оговтатися після боїв за Дебальцеве

Дружина ексголовнокомандувача ЗСУ, генерала Валерія Залужного, яка нещодавно відсвяткувала свій день народження, розповіла про важкий етап у житті чоловіка, який був повʼязаний з війною в Україні. За словами Олени, її чоловікові ввижалися загиблі побратими. Більш детально про це читайте нижче!

Історію про це написала колишня радниця Залужного зі стратегічних комунікацій Людмила Долгоновська, з посиланням на слова дружини Валерія Залужного. У книзі “Залізний генерал. Уроки людяності” жінка пригадала етап з життя ексголовнокомандувача ЗСУ, коли він повернувся після оборони Дебальцевого на Донеччині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Олени, тоді Валерій Залужний дуже довго не міг оговтатися від втрат побратимів. Ця травма почала проявлятися у генерала після 2014 року, як повідомляє “Українська правда”.

Ми довго разом поверталися до нормального життя, відновлювались після Дебальцевого. Валера говорив мені: "Лєна, вони приходять до мене, вони говорять зі мною". Думала, ми цього не переживемо,
— розповіла дружина Валерія Залужного.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Валерій Залужний розірвав мережу новим фото з дружиною. За перші хвилини знімок зібрав величезну кількість лайків.