На болотах помер ще один прихвостень путіна: Олександр Масляков відправився на концерт Кобзона

Знаменитості
509

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Масляков. Фото: Facebook

Ведучий КВК, який підтримував розвʼязану росією війну, помер на 83-му році життя

Російський ведучий та лідер гумористичного руху "КВК” Олександр Масляков помер. Тільки нещодавно рф прощалася з прихильником путіна, якого ліквідували ЗСУ, як тепер ще один прихвостень кремлівського диктатора пішов у засвіти. Усі деталі дізнавайтеся нижче!

Про смерть російського телеведучого повідомили пропагандистські ЗМІ. Відомо, що Олександр Масляков помер у 82 роки 8 вересня 2024 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляють пропагандисти, причиною смерті Маслякова був його хворобливий стан. Останні роки путініст боровся з онкологією, а окрім того він декілька разів перехворів на коронавірус, що також негативно відобразилося на здоровʼї ведучого. Останнім часом Масляков не зʼявлявся на публіці та, за чутками, пересувався на гольф-карі, оскільки не мав достатньо сил, аби пересуватися самостійно.

Якою була позиція Олександра Маслякова щодо війни в Україні

Олександр Масляков публічно підтримував путіна та не приховував, що його взагалі не турбує агресія рф. Ведучий КВК, який чимало співпрацював з українцями, підтримував окупацію областей незалежної України. Окрім того він абсолютно не зважав на геноцид українського народу, який чинить російський режим та армія рф.

Масляков був довіреною особою на виборах, де активно підтримував путіна. Ба більше, він спонсорував війну на території України та особисто відвідував окуповані території.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що стрімінговий сервіс Spotify позбувся відомих російських артистів. Сторінки виконавців, які підтримують путінський режим, було нарешті видалено.