Хто така Сабріна Карпентер? Цікаві факти про нову попдіву та ікону стилю

Знаменитості
696

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Співачка Сабріна Карпентер. Фото: instagram.com/sabrinacarpenter/

Дізнайтесь більше про популярну співачку, яку називають наступною Тейлор Свіфт

Здається, Сабріна Карпентер тільки нещодавно увірвалась у світ шоубізнесу й завоювала армію прихильників своїми хітами. Однак не мало хто знає, що ця дівчина майже половину свого життя провела в музичній та акторській індустрії, мріючи про велике майбутнє. Цікаві факти про Сабріну Карпентер, яка обожнює українського дизайнера Івана Фролова, читайте далі в нашому матеріалі.

Карпентер починала як акторка на Disney, виступала на розігріві у Тейлор Свіфт та не одразу отримувала мільйони прослуховувань в чартах. Та зараз пісні Сабріни наспівають усі, кому не лінь, а її ефектним стилем надихаються дівчата з різних куточків світу. Треки "Espresso" і "Please Please Please" домінують у глобальному чарті Spotify, а сама зірка не перестає дивувати фанатів цікавими новинками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чим раніше займалась Сабріна Карпентер? З ким вона зустрічається? Як стала настільки популярною? Про це та інше розповідаємо далі.

11 цікавих фактів з біографії Сабріни Карпентер

Сабріна Карпентер та її шлях до слави. Фото: instagram.com/sabrinacarpenter/

Сабріна Карпентер народилася 11 травня 1999 року в місті Квакертаун, штат Пенсильванія. Вік — 25 років. Знак Зодіаку — Телець. Зріст — 1,52. Вага — 47 кг.

Майбутня зірка зростала у творчій родині. Батьки її підтримували. Мама працювала мануальною, але колись була в танцювальній команді, а батько мав свій гараж-бенд. Також у Сабріни є дві сестри, а ще відома тітка Ненсі Картрайт, яка подарувала голос герою Барту Сімпсону в мультсеріалі "Сімпсони".

Співоче майбутнє Сабріни чекало на неї ще в дитинстві.  У 10 вона почала знімати короткі відео з каверами на YouTube, а пізніше тато побудував для неї домашню студію. 

Один з поворотних моментів в житті Сабріни Карпентер стається у 2009 році, коли вона займає третє місце в шоу The Next Miley Syrus Project. Після цього дівчина переїжджає в Лос-Анджелес.

У 2011 році Сабріна Карпентер отримує свою першу роль в серіалі "Закон і порядок". Фільмографія зірки згодом налічує такі роботи, як "Ігри Гудвіна", "Роги", "Коротка історія довгої дороги" та серіал від Disney "Дівчина зустрічає світ", для якого вона записала саундтрек.

Сабріна Карпентер у серіалі "Дівчина зустрічає світ". Фото: скриншот
Сабріна Карпентер у фільмі "Хмари". Фото: скриншот

У 2013 році Сабріна Карпентер підписує контракт з Hollywood Records, який належав Disney. За угодою вона має випустити разом з компанією 5 альбомів. Та не всі з них стають популярними. В той час стиль музики та образ самої співачки сильно перегукується з амплуа Тейлор Свіфт, а її творчість не знаходить широкого визнання.

Сабріну Карпентер порівнювали з Тейлор Свіфт. Фото: instagram.com/sabrinacarpenter/

У 2021 році контракту Сабріни з Disney закінчується й вона починає новий розділ своєї музичної кар'єри. Дівчина випускає треки "Skin", "Nonsence", "Feather", які нарешті приносять їй довгоочікувану популярність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, про пісню "Skin". У ній Сабріна Карпентер оспівує зіркою "Шкільного мюзиклу" Джошуа Бассетом  та ще одною молодою співачкою Олівією Родріґо. Цю колотнечу спровокувала Олівія, яка випустила хіт "Drivers Licence", де  описала складний розрив з Джошуа через "ту дівчину-блондинку". А у своїй роботі "Skin" розповідає власну версію драми й теж звертається до колишньої свого обранця. Однак на цьому скандал втихає.

Сабріна Карпентер та її скандальний роман з Джошуа Бассетом. Фото: instagram.com/sabrinacarpenter/

З 2021 року Сабріна Карпентер також починає працювати над своїм знаковим образом й потроху завойовує звання ікони стилю. Вона робить зачіску з фірмовим чубчиком, макіяж в ретростилі та носить гламурні вбрання зі стразами. До речі, один з улюблених брендів зірки — це український FROLOV.

Сабріна Карпентер у сукні від українського бренду. Фото: Getty Images

Своїми хітами "Espresso", "Please Please Please" та "Taste" Сабріна Карпентер затверджує за собою звання попдіви сучасності. Її пісні займають перші рядки в чартах, стають вірусними в ТікТок, а кліпи вражають сюжетними поворотами. До речі, у відео на пісню "Please Please Please" Сабріна знімає свого нового коханого Баррі Кеогана.

Особисте життя Сабріни Карпентер таке ж яскраве, як її кар'єра. З 2020 по 2021 вона зустрічається з актором Джошуа Бассеттом. А у 2023 стає відомо про роман Сабріни та Баррі Кеогана — ірландського актора, який активно підкроює Голлівуд. Хоча стосунки цієї пари називають піар-ходом, Сабріна та Баррі частенько з'являються разом й виглядають дуже гарно.

Сабріна Карпентер та її хлопець. Фото: instagram.com/sabrinacarpenter/
Баррі Кеоган і Сабріна Карпентер. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про Баррі Кеогана — хлопця Сабріни. Він не тільки знімається в кіно, а ще й займається боксом.