24-річний блогер з Кривого Рогу піде воювати на боці окупантів, аби тільки отримати паспорт рф

Знаменитості
2 192

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Артур Бабіч. Фото: Facebook

Артур Бабіч, схоже, втомився тинятися світом, тому вирішив повернутися на росію

Відомий блогер з України Артур Бабіч висловився про бажання отримати російський паспорт. Хлопець, який народився у Кривому Розі, готовий заради цього відмовитися від українського громадянства та навіть піти на війну на боці окупантів. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Російський блогер Артур Бабіч народився і виріс у Дніпропетровській області, проте ще до початку повномасштабної війни виїхав на росію. Після 24 лютого 2022 року він виїхав з рф та навіть подав надію на те, що є адекватним хлопцем, який нібито не хотів миритися з кремлівською агресією. Однак ні, виявилося, що мрії про московію його не покинули.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема у своєму новому інтервʼю ледь не найбільшій прихильниці путіна, що зве себе Татарка FM, Артур Бабіч заявив, що ніколи не хотів жити у США, куди втік після російського вторгнення в Україну. А от московія була його мрією. Але ж у вересні 2023 року стало відомо про заборону блогеру на вʼїзд в росію з політичних причин.

Втім навіть попри те, що родичі хлопця на початку війни перебували на Дніпропетровщині, він продовжує підтримувати агресію росії. Зокрема Артур Бабіч заявив, що мріє про громадянство рф та заради його отримання навіть готовий піти воювати проти українців.

Я б хотів повернутися в росію. Це перша моя думка, з якою я прокидаюся щодня. Хочу отримати громадянство і жити в країні, де хотів жити все життя. Коли я отримаю паспорт, я приймаю всі закони й погоджуюся з ними. Мій батя служив, ось такий мужик виріс. Найважливіша моя місія, я вважаю, це помирити дітей, які зараз просто один одного ненавидять через колір паспорта. Діти з України, з росії один одного ненавидять. Я хочу, щоб такого не було. Це неправильно. Вони повинні дружити, вони раніше дружили. Я хочу, щоб швидше все це закінчилося. І ми не тикали один на одного пальцем
— заявив Бабіч.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно ЗСУ ліквідували відомого російського актора-путініста під час боїв за Курщину. Тому навіть якщо й Артур Бабіч отримає російське громадянство, не факт, що блогер довго цьому радітиме.