Прямо з полігону: колишня дружина Остапчука показалася у військовій формі (ФОТО)

Знаменитості
1 280

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Христина Горняк. Фото: instagram.com/kristygor

Христина Горняк розповіла, як проходила курс молодого бійця

Нотаріусиня та колишня дружина Володимира Остапчука приголомшила підписників зміною іміджу. Христина Горняк, яка напилася текіли на відпочинку, несподівано показалася у військовій формі та розповіла, що пройшла курс молодого бійця.

У себе в соцмережах Христина Горняк показала, як минув її 3-денний КМБ. Блогерка зізналася, що ця практика була для неї важким періодом. А на цьому курсі молодого бійця вона разом з іншими дівчатами відчули, в яких умовах працюють українські захисниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При цьому Христина зазначила, що умови, в яких вона жила на полігоні ці три дні, були чудовими. І все ж це важкий досвід, до якого треба бути готовою перш за все фізично.

Я пройшла курс молодого бійця. Три дні, які були переповнені такою кількістю інформації, практики, відчуттям втоми, що мені здалося, що це не три дні, а тридцять. Нас було 11 дівчат. Це все було по-справжньому, як у військових, щоб ми змогли максимально наблизитися до того, через що проходять дівчата-захисниці.
Шок був постійно різним. Шок від того, як холодно спати вночі, але це не зима й умови були топ. Шок від навантаження. Шок від ваги, яку постійно треба носить із собою. Шок від влучання в мішень. Шок від того, що окопи треба рити, лежачи на землі, земля потім у тебе всюди. І так можу безкінечно продовжувати список,
— розповіла Христина Горняк.
Христина Горняк. Фото: instagram.com/kristygor
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше колишня Остапчука розповіла, як до неї "підкотив" на 8 років молодший чоловік. Христина Горняк прокоментувала таке знайомство.