Нагодував держсекретаря США Ентоні Блінкена: чим Клопотенко дивував американську делегацію у власному ресторані

Знаменитості
2 230

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Євген Клопотенко та Ентоні Блінкен. Фото: x.com/klopotenko_chef

Кулінар Клопотенко підкорив американську делегацію як традиційними, так і незвичними стравами української кухні

Відомий український кулінар Євген Клопотенко розповів, чим пригощав Ентоні Блінкена у власному ресторані. Шеф-повар, якому освідчилася дівчина, показав, як у закладі “100 років тому вперед” він з командою зустрічав делегацію із США.

Днями у Київ завітав зірка "Основного інстинкту" Майкл Дуглас, а окрім нього — держсекретар США Ентоні Блінкен та інші впливові посадовці й знаменитості, які підтримують Україну. Стількох поважних осіб Київ прийняв заради Саміту перших леді та джентльменів, організованого Оленою Зеленською.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та поміж зустрічами Ентоні Блінкен з делегацією завітав до ресторану Євгена Клопотенка. У себе в Х український кулінар поділився спільними фото з держсекретарем США та розповів, як минула їх зустріч.

Євген Клопотенко та Ентоні Блінкен. Фото: x.com/klopotenko_chef

За словами Євгена, на перше американська делегація ж обрала український борщ. А згодом він частував посадовців качаною кашею, копченими грушами, домашньою олією зі спеціями, закускою з білого буряка, верещакою, квасом, крафтовим хлібчиком і “ще всяким”.

Просто. Держсекретар США Ентоні Блінкен. Просто поїв сьогодні в “100 років тому вперед”. А я тим часом переконував, що треба приймати правильні далекобійні рішення,
— розповів Євген Клопонтенко.
Євген Клопотенко. Фото: x.com/klopotenko_chef
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нагадаємо, що через багато років після перемоги Клопотенку нарешті вручили кубок за перемогу на "МастерШеф". При чому для кулінара це стало великою несподіваністю.