"Клята війна вкрала це щастя в багатьох": Дмитро Кулеба розповів, як вперше за багато років сам забрав доньку зі школи

Знаменитості
543

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: dmytro_kuleba / Instagram

Колишній міністр розповів, що усвідомив, що таке щастя

Колишній Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, який після звільнення відправився на відпочинок на озеро, зачарував знімком своєї доньки Любові. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Instagram колишній очільник МЗС розповсюдив пост, в якому показав доньку - школярку. Дмитро Іванович додав, що вперше за багато років забрав доньку зі школи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Він зазначив, що не усвідомлював, що це і є щастя. Політик зауважив, що у такий складний час країна має робити все для того, аби батьки мали можливість повертатися до своїх дітей.

Цього понеділка сталося щось украй для мене незвичайне – уперше за багато років я забрав доньку зі школи і приготував їй обід. Усі наступні дні усвідомлював це щастя. Єдине, чого хочеш у такі хвилини – це щоб батьки завжди поверталися до своїх дітей і робили їх щасливими. Клята війна вкрала це щастя в багатьох. Маємо робити все, щоб таких крадіжок було менше,
- написав Кулеба.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дмитро Кулеба зізнався, в якому вигляді не любить їсти сало. Політик розповів, що отримав у подарунок від тітки найвідоміший український продукт.