Розбив серце Зендеї: цікаві факти про зірку "Ейфорії" Джейкоба Елорді

Знаменитості

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Актор Джейкоб Елорді. Кадр з серіалу "Ейфорія"

Джейкоб Елорді не тільки популярний актор, а ще й славнозвісний ловелас

Джейкоб Елорді отримав свій квиток у світ великого кіно завдяки ролі Нейта в скандальному серіалі "Ейфорія". Зараз його вважають висхідною зіркою Голлівуду, талановитим актором та справжньою іконою стиля. А ще Джейкоб має славу серцеїда. Цікаві факти про цього актора читайте далі в нашому матеріалі.

8 цікавих фактів з біографії Джейкоба Елорді

Як Джейкоб Елорді підкорює Голлівуд. Фото: instagram.com/jacobelordi

Джейкоб Елорді народився 26 червня 1997 року в Брисбені, Австралія. Вік — 27 років. Знак Зодіаку — Рак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Батьки актора мають баскське походження. Також в нього є три старші сестри.

Світ кіно почав цікавити Джейкоба Елорді ще у шкільному віці. Він активно брав участь у шкільних виставах. А його дебютом став фільм "Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки". Тоді Джейкобу було 20 років.

Та справжня популярність прийшла до Джейкоба Елорді після виходу серіалу "Ейфорія", в якому він зіграв роль старшокласника Нейта. Далі фільмографія актора поповнилась гучними ролями, серед яких "Глибокі води" з Беном Аффлеком і Аною де Армас, "Солтберн" та "Прісцилла".

Джейкоб Елорді в "Ейфорії". Кадр з серіалу
Джейкоб Елорді в стрічці "Прісцилла". Кадр з фільму
Джейкоб Елорді в стрічці"Солтберн". Кадр з фільму

Швидка популярність та приваблива зовнішність перетворили Джейкоба Елорді не тільки на відомого актора, а й на справжнього секс-символа. Він почав активно зніматись для глянцевих видань й ставати обличчям різноманітних брендів. Зокрема він був представником аромату BOSS The Scent Le Parfum та бренду Calvin Klein.

Джейкоб Елорді на обкладиці журналу. Фото: instagram.com/jacobelordi
Джейкоб Елорді міг би стати моделлю. Фото: instagram.com/jacobelordi

До речі, Джейкоб Елорді легко міг би стати моделлю. Зріст актора — 193 см, а вага приблизно 85 кг.

Цікаво, що Джейкоб Елорді має чимало хобі. Він обожнює класичну літературу, виставки сучасного мистецтва, колекціонує вінтажні платівки, а ще фотографує, як і його сестра Ізабелла.

Особисте життя Джейкоба Елорді доволі насичене та скандальне. Він вже встиг заслужити звання ловеласа. З 2017 по 2018 Джейкоб зустрічався з актрисою Джої Кінг. Під час роботи над серіалом "Ейфорія" Елорді почав стосунки з колегою Зендеєю, однак, за чутками, зрадив дівчину прямо на її дні народженні. Потім в Джейкоба був доволі бурхливий роман з донькою Сінді Кроуфорд — моделлю Каєю Гербер. Зараз він зустрічається з блогеркою та моделюю Олівією Джейд — донькою відомої актриси Лорі Локлін.

Джейкоб Елорді і Зендея. Фото: Getty Images
Джейкоб Елорді і Кайя Гербер. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про колегу Джейкоба Елорді — Баррі Кеогана. Він займається боксом і зустрічається з Сабріною Карпентер.