Катерина Білик стала Королевою України 2024: що відомо про дівчину, яка представить нашу країну на Miss Grand International (ФОТО)

Знаменитості
1 287

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Катерина Білик. Фото: instagram.com/bilykkateryna

28-річна модель вже готується до поїздки на конкурс Miss Grand International 2024, який пройде у Камбоджі та Таїланді

Поки українка Маріанна Кох-Зорова вражала всіх на конкурсі краси Ms. World International 2024 у США, Катерина Білик здобула перемогу на національному конкурсі краси "Королева України 2024". Хто вона така та що про неї відомо? Детальніше читайте в нашому матеріалі!

Цього року переможницею національного конкурсу краси "Королева України 2024" стала Катерина Білик. Вона представлятиме Україну на міжнародному конкурсі Miss Grand International 2024, який відбудеться в Камбоджі та Таїланді.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як амбасадорка України на міжнародній арені, Катерина вже стала обличчям Bvlgari Ukraine та прикрасила обкладинку Elle Ukraine. Вона активно займається благодійністю та переконана, що "чим більше людей бачать приклади благодійності, тим більше вони готові долучатися до добрих справ".

Катерина Білик родом з Богуслава, Київська область. Їй 28 років. Дівчина є випускницею Київського національного лінгвістичного університету. Працює моделлю та блогеркою з великою аудиторією.

Це вже не перший тріумф Катерини. У 2020 році вона отримала титул Міс Принцеса України, а у 2024 — Міс Eco International Ukraine.

Катерина надає допомогу українським військовим, підтримує біженців і постраждалих від війни, організовує збір коштів та надає необхідну допомогу. Серед її благодійних проєктів — фінансування протезів для поранених, підтримка сімей переселенців, а також організація свят для дітей з окупованих територій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, нещодавно 50-річна українка Інна Фільштинська здобула перемогу на конкурсі "Міс Світу"! Ця перемога підкреслює не лише красу українських жінок, але й символізує силу та стійкість України.