Аліну Шаманську та її 6-річного сина ледь не застрелили у США: ведуча приголомшила деталями (ВІДЕО)

Знаменитості
764

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Аліна Шаманська з сином. Фото: instagram.com/shamankaa

Колишня дружина Руслана Ханумака зізналася, як ледь не стала жертвою стрілянини

Відома блогерка та ведуча Аліна Шаманська, яка закрутила роман з відомим чоловіком, приголомшила зізнанням про замах на її життя. Ба більше, у цій ситуації ледь не постраждала не тільки вона, а і її маленький син від втікача Руслана Ханумака. Усі подробиці інциденту дізнавайтеся на Хочу!

Розповіддю про пережиту критичну ситуацію Аліна Шаманська поділилася у себе в InstaStories. Колишня дружина ексзірки “Кварталу 95” зізналася, що це сталося, коли вона з сином жила у сонячній Каліфорнії, в США, куди переїздила після початку повномасштабного російського вторгнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Аліни, біля власного будинку вона почула, як стріляють грабіжники. Вдаватися в подробиці злочину знаменитість не стала, проте зазначила, що саме тоді зрозуміла, що не існує повноцінно безпечного місця для будь-якої людини.

Коли в Америці, на території нашого комплексу, в такій прекрасній Каліфорнії, я чула постріли, коли туди забігли грабіжники... Ми були в ситуації, коли нас могли застрелити... Я зрозуміла, що немає безпечного місця у світі,
— приголомшила Аліна Шаманська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Аліна Шаманська заговорила про свою мобілізацію у ЗСУ. Блогерка зізналася, чи хотіла б взяти зброю до рук та стати на захист України.