Не вийшли зростом. Найменші зірки українського шоубізнесу (ФОТО)

Знаменитості
1 242

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Найнижчі зірки українського шоу-бізнесу. Фото: соцмережі

Ці зірки на екрані здаються вищими

Не всіх знаменитостей природа нагородила високим зростом. І якщо для жінок це не є великою проблемою, то чоловікам з маленьким зростом часто буває непереливки в жорсткому світі шоубізнесу. Про те, як виглядати українські зірки в школі, ми вже розповідали. А тепер назвемо імена тих, хто славиться найменшим зростом.

На екрані зірки здаються майже однаковими, тому визначити, хто з них вищий або нижчий, буває непросто. Та й самі знаменитості не охоче говорять про свій зріст. Однак нам вдалось знайти українських зірок, які крім таланту відрізняють ще й дуже невисоким зростом!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

MONATIK — чи не найвідоміший артист України з маленьким зростом. Його зріст становить всього 164 см. Та артиста це зовсім не турбує. Навпаки, Дмитро навіть жартує з цього приводу.

Вікторія Булітко з "Дизель шоу" має лише 155 см зросту. Роками прихильники актриси навіть не здогадувались про її "маленький" секрет, однак у 2019-му вона вийшла на сцену "Танці з зірками" з високим Дмитром Дікусаром й тоді стало ясно, що Віка — справжня дюймовочка!

Христина Соловій, напевно, відьма чи вампірка (жартуємо). Але так юно виглядати у 31 рік — просто незаконно. Однак у зірки є ще одна відмінна риса. Її рис становить всього 155 см.

Наталія Могилевська має схильність до набору ваги, і це, ймовірно, створює враження, що вона вища, ніж є насправді. Однак її зріст всього 1,62 м. Важко в це повірити, чи не так?

Ще більшою несподіванкою є зріст реп-виконавиці alyona alyona. Виявляється, зріст зірки "Євробачення" лише 165 см. Хоча на екрані здається, що вона набагато вища. Можливо, це пов’язано з її пишними формами, які створюють ілюзію більшого зросту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше ми розповідали про 5 найпопулярніших українських треків на You-Tube. Артисти з України підкорюють усі можливі чарти та відповідні платформи!