Священник ПЦУ публічно принизив Сергія Жадана: несподівана відповідь письменника

Знаменитості
1 741

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сергій Жадан. Фото: facebook.com/penclubua

Провокативний коментар капелана викликав хвилю обговорень у мережі — як відреагував Жадан?

Священник ПЦУ різко висловився про Сергія Жадана, який нещодавно отримав свій найбільший гонорар за рекламу МакДональдз. Та реакція письменника не забарилася. Як він на це відреагував — розповідаємо на Хочу!

Священник Православної церкви України та капелан батальйону "Реванш" Ярослав Ясенець критично висловився на адресу відомого українського письменника Сергія Жадана. У Facebook під світлиною, де Жадан разом із радіоведучою Аллою Кошляк працює у фургоні для запису нового випуску "Радіо Хартія", Ясенець залишив провокативний коментар: "Апасний воїн)) ветеран ґрантожерських військ?".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Такі слова могли натякати на те, що, попри службу у ЗСУ, Жадан не припиняє свою публічну діяльність. Адже, як відомо, артист і надалі випускає книжки, бере участь у радіопрограмах та інтерв’ю.

Та сам Сергій Жадан не залишився осторонь. Письменник відповів капелану лаконічно, але з гумором: "Отче, побійтесь Бога)".

Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше 50-річний Сергій Жадан підігрів чутки про роман з депутаткою від "Голосу". Схоже, письменника дійсно повʼязує з Соломією Бобровською не просто дружба.