Юлія Верба показала, на кого схожа її новонароджена донечка: такою блогерку ви ще точно не бачили (ФОТО)

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Юля Верба. Фото: instagram.com/yuli.verbaaa

Відома інфлюенсерка поділилася відео з пологів, а також показала нові фото малечі

Блогерка Юлія Верба, яка вчора вперше стала мамою, продовжує тішити підписників кадрами з новонародженою донечкою. Зірка соцмереж вже засвітила обличчя донечки та показала, на кого вона схожа. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

В Instagram та своєму Telegram-каналі Юля Верба показала обличчя донечки зблизька. Дівчина показала новонароджену малечу, імʼя якої досі не розкриває, та запропонувала підписниками залишити припущення, на кого більше схожа дівчинка — на неї, чи на її нареченого Костянтина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Донька Юлі Верби. Фото: instagram.com/yuli.verbaaa

Варто зазначити, що через деякий час обговорення, на кого більше схожа дівчинка, зійшлися до однієї думки. Адже Юлія показала фото себе новонародженої, які не залишають сумнівів, на кого схоже маля.

Юля Верба в дитинстві. Фото: telegram

Загалом, як розповіла Юлія, зараз вона відновлюється після кесаревого розтину. Дівчина зізнається, що їй дуже важко, а перший час вона не могла навіть піднятися в ліжку. Та з часом вона почала ходити, хоча їй це вдається доволі складно.

Я почуваюся нормально. Але ходити і рухатись – це випробування, чесно. Так шов болить! Ні встати, ні зігнути, на ручки теж не можу взяти,
— розповідає Верба.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Юлія Верба вперше публічно прокоментувала кримінальне минуле свого нареченого. Знаменита блогерка розповіла, як після цього заробляє гроші Костянтин.