Відома українська актриса пішла на війну: "Це єдине правильне рішення"

Знаменитості

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Актриса Ріта Бурковська. Фото: instagram.com/ritaburkovska

Зірка українського кіно Ріта Бурковська склала присягу в ЗСУ

Поки втікач Влад Яма насолоджується безтурботним життям в Маямі, українська актриса Ріта Бурковська вирішила стати на захист держави. 35-річна зірка кіно вже склала присягу та розповіла, чому прийняла таке рішення.

Українська акторка Ріта Бурковська, відома за ролями у фільмах "Бачення метелика", "Подружжя ДаДа", "Поміж тіней", приєдналася до лав ЗСУ. Про це вона повідомила на своєму Instagram, опублікувавши чорно-біле фото у військовій формі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У дописі акторка зазначила, що з початку повномасштабного вторгнення активно працювала в медіа, але з часом вирішила взяти на себе більшу відповідальність та захищати країну. На її значною мірою вплинула керівниця медичної служби Третьої штурмової бригади Вікторія Ковач. Після того, як вона почула думки Вікторії в інтерв'ю, Бурковська відчула, що її місце — серед військових.

Ріта Бурковська розповіла, чому вирішила стати на захист України. Фото: instagram.com/ritaburkovska
Не знаю, що принесе мені моє рішення, але точно знаю, що в цей історичний час, це єдине правильне рішення і я рада, що нарешті його прийняла і маю честь служити серед кращих. Мені теж дуже хочеться зніматись в кіно, тусуватись, займатись своїми справами, але зараз це не дуже на часі. Я впевнена, що ще буде кіно у моєму житті й люди, які мені близькі по цінностях і історії яких мене торкнуть і інших теж. Хочеться бути з тими, хто себе не жаліє і здатний бути в реальності й з нею працювати. Ну і з тими, хто мене винесе після всього,
— написала актриса.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями кохана Віктора Розового показала, як незвичайно проходить його реабілітація після важкого поранення. Як виявилося, зірка "Ліги смігу" втратив здатність розпізнавати запахи та смаки.