Продовжує підтримувати окупантів… Колишній капітан збірної України Анатолій Тимощук продав свою футболку, щоб допомогти військовим рф

Знаменитості

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Від капітана до зрадника. Фото: соцмережі

Зрадник Тимощук пробив чергове дно

Поки відомі українки стають на захист держави, інші свого часу видатні постаті пробивають дно. Стало відомо, що екскапітан збірної України з футболу Анатолій Тимощук взяв участь у російському аукціоні для їхніх військових.

Вже офіційно виключений з українського футболу Тимощук продовжує підтримувати російських окупантів. На цей раз 45-річний зрадник передав на аукціон футболку пітерського "Зеніта" зі своїм автографом, щоб зібрати кошти для Курської області, де триває операція ЗСУ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

ЗМІ держави-агресора опублікували фото Тимощука з футболкою. Вони зазначають, що лот придбали за 700 тисяч рублів (близько 312 тисяч гривень).

Анатолій Тимощук на аукціоні для російських окупантів. Фото: соцмережі

Нагадаємо, 11 березня 2022 року Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ ухвалив рішення про покарання Тимощука, який після початку повномасштабної війни не залишив тренерського штабу "Зеніта" і не засудив дії рф. Його позбавили всіх титулів, нагород, почесних звань, тренерської ліцензії та заборонили займатися футболом в Україні на все життя. Пізніше Рада національної безпеки та оборони України наклала на нього персональні санкції терміном на 10 років, заборонивши в'їзд до країни, позбавивши державних нагород, прав на земельні ділянки та заблокувавши активи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом запроданка Лоліта Мілявська збиралась рятувати жителів Курська всім, що під руки попадеться. Вона кілька днів думала про те, як допомогти своїм "землякам" і додумалась до "геніальної" ідеї.