Зі сльозами на очах... Сімбочка вперше зізналась, що втратила дитину (ВІДЕО)

Знаменитості

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Блогерка Сімбочка розповіла про втрату дитини. Фото: instagram.com/simbochkka

Відома українська блогерка вперше розкрила деталі про втрату дитини, коли їй було лише 19 років

Обраниця співака Іллі Парфенюка, яка нещодавно стала мамою, поділилася важкою історією. Сімбочка зізналась, що у 19 років вона втратила дитину.

Зірка соцмереж взяла участь у шоу "Okay Eva Bar", де розкрила трагічну правду про свій викидень. Сімбочка розповіла, що до знайомства з артистом мала стосунки з іншим хлопцем, від якого і завагітніла. Вона хотіла залишити дитину, але все пішло не по плану… Одного дня зірка відчула нездужання й звернулася до лікарів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Мені було 19 років, я завагітніла... Я вже вирішила, що буду носити, все буде добре... І з мене тече кров,
— розповіла блогерка.

Після обстеження дівчині сказали, що плід загинув. Їй дали спеціальні ліки для виведення плоду. Сімбочка пригадує, що в той момент відчула паніку, але вирішила прийняти ліки.

Я випиваю цю таблетку, переживаю всю ніч в болях, і десь о 14 годині дня він з мене виходить... Плідне яйце, чітко виражене, і ембріон такий малесенький дуже. Я була сама дома, отак просто стою, просто без емоцій, у мене починають наливатися очі сльозами, з мене тече дуже багато крові. Я починаю задихатись панічно, в мене починає темніти в очах, раз падаю, другий раз падаю. І я розумію, що я не можу від цього ембріону відійти,
— шокувала деталями блогерка.

Попри сумну історію, дівчина все ж знайшла своє кохання та стала мамою. Зараз вона зі своїм нареченим виховує доньку Софію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом Анна Кошмал повідомила про другу вагітність. Зірка "Сватів" показала вагітний животик.