Що не так з чорним костюмом Зеленської, в якому вона прибула до США: пояснення стилістки (ФОТО)

Знаменитості

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Олена Зеленська. Фото: Getty Images

Вбрання, яке обрала перша леді, її старить

Олена Зеленська, яка раніше зізналася, чи підпадає її оселя під графіки відключень, наразі перебуває з робочим візитом в США. Детальніше про образ першої леді, який не оцінила стилістка, - читайте у цьому матеріалі.

Так, 22 вересня Володимир та Олена Зеленські прибули до Америки, щоб відвідати 79-ту сесію Генеральної асамблеї ООН. Відповідні фото з’явилися у соцмережах президентського подружжя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На них пані Зеленська зазнімкована у чорному костюмі, який складався з оверсайз жакета та штанів прямого крою. Вона поєднала його з шовковою хустинкою на шиї. Своє світле волосся перша леді зібрала у хвостик та зробила легкий макіяж.

Персональна стилістка Яна Ткаченко вважає вибір такого вбрання не надто вдалим. Про це вона розповіла у коментарі Фокусу.

За її словами, образ Зеленської додає їй віку (мінімум 5, а то й 10 років). А все тому, що пані Олена належить до світлого типу зовнішності - вона має світлу шкіру, світле волосся та зелені очі. У зв’язку з цим дружині президента варто уникати чорного кольору.

Так, стилістка радить замінити його темно-сірим, сірим графітовим, синім, холодним коричневим або шоколадним. Чорний колір можна використовувати, але виключно з кольорами індивідуальної колірної палітри Зеленської - молочним, екрю, блакитним тощо. Також можна стилізувати костюм сорочкою у світлому кольорі або, як це зробила перша леді, додати хустку в портретну зону.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Олена Зеленська розповіла, на що готова після перемоги України у війні. Читайте про це - у цій статті.