Увесь світ чекав на це 4 роки: Принцеса Греції Феодора нарешті вийшла заміж (ФОТО)

Знаменитості
534

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Принцеса Греції Феодора. Фото: Getty Images.

Принцеса Греції Феодора та американський юрист Метью Кумар зіграли розкішне весілля в оточенні великої кількості гостей

Принцеса Греції Феодора нарешті сказала "так" своєму обранцю, американському юристу Метью Кумару, після чотирирічної відстрочки весілля. Урочиста церемонія пройшла в соборі в Афінах, зібравши рідних, друзів і представників королівських родин з усієї Європи.

Феодора, яка є донькою покійного грецького короля Костянтина II та королеви Анни-Марії, обрала для свого особливого дня розкішну весільну сукню з відкритими плечима від відомої грецької дизайнерки Селії Крітаріоті. Сукня вразила своєю елегантністю та А-силуетом, підкресливши королівський стиль нареченої. Доповнювали образ фата з вишивкою ручної роботи та сімейна реліквія — тіара Khedive of Egypt від Cartier, у формі лаврового вінка, яку носили жінки роду Феодори протягом поколінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Принцеса Греції Феодора. Фото: Getty Images.

Як повідомляє видання The Daily Mail, ця довгоочікувана подія спочатку планувалася на 2020 рік на острові Спецес. Але через пандемію COVID-19 її кілька разів відкладали. Після цього, смерть короля Костянтина II на початку 2023 року змусила сім'ю перенести церемонію ще раз.

Серед почесних гостей весілля були присутні члени королівських родин, зокрема старший брат Феодори, наслідний принц Павлос, який відвів її до вівтаря. Церемонія пройшла в атмосфері розкоші та вшанування традицій королівської сім'ї.

Принцеса Греції Феодора. Фото: Getty Images.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями ми також повідомляли, що Лана Дель Рей потайки вийшла заміж. Вже відомо, ким є обранець "королеви смутку" і чому це стало великою несподіванкою для фанів артистки.