Помер зірка "Міцного горішка" Джон Еймос: скільки років було актору, який втілив образ майора Гранта

Знаменитості

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Getty images

Причини кончини зірки поки не розголошуються

Днями інформаційний простір сколихнула новина про смерть популярного американського актора Джона Еймоса, який отримав шалену популярність завдяки культовому фільму "Міцний горішок 2", в якому він зіграв майора Гранта. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про трагічну звістку стало відомо з повідомлення сина артиста Крістофера Еймоса. Актор відійшов в інший світ ще 21 серпня. Актору було 84 роки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо що про причини смерті ніхто не говорить, однак син заявляє про природну кончину зіркового тата. Син Еймоса також додав, що його батько дуже фанатів від своєї професії та був максимально відданий фаху.

Із глибоким сумом повідомляю вам, що мій тато відійшов у вічність. Він був найдобрішою людиною із золотим серцем. Його любили в усьому світі. Багато шанувальників вважають його своїм телевізійним батьком. Він прожив хороше життя. Його спадщина продовжить жити в його видатних роботах на телебаченні та в кіно,
- зазначив син знаменитості.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що родина Брюса Вілліса побоюється, що актор не зможе дожити до 70 років. Наразі Брюс перебуває під постійним наглядом лікарів, які роблять усе можливе для полегшення його стану.