"Робота цікава й корисна": поет Сергій Жадан зізнався, як проходить його військова служба

Знаменитості

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: PEN Ukraine / Facebook

Письменник розповів, що віднедавна служить у новому званні

Відомий український письменник і волонтер Сергій Жадан, якого публічно принизив священник ПЦУ, розповів, що саме входить у його обов'язки на військовій службі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Жадан повідомив, що чотири місяці його служби в батальйоні сил підтримки минули продуктивно. Сергій додав, що було облаштовано позиції бригади.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До того ж поет резюмував, що він вже два тижні служить у званні штаб-сержанта другої категорії служби військової журналістики. Письменник резюмував, що у нього досить багато роботи.

Минули чотири місяці служби в батальйоні сил підтримки, у взводі свого давнього приятеля Міші Озерова – облаштовували позиції бригади, набили купу ґуль на польових дорогах довкруг Липців. Ось уже два тижні служу штаб-сержантом другої категорії служби військової журналістики секції цивільно-військового співробітництва. Але робота цікава й корисна для бригади – комунікації всередині підрозділу й назовні, робота з особовим складом, наше чудове "Радіо Хартія", яке стрімко набирає обертів, підтримка медичної й патронатної служб, фандрайзинг та багато іншого. Честь бути дотичним до міцної й дружньої хартійної родини. Честь працювати на сили оборони. Честь служити українському народові,
- написав поет у себе в соцмережах.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Сергій Жадан неочікувано порівняв громадян України з псами. Відомий письменник розкритикував поведінку українців у соцмережах.