На фронті загинув зять Ірина Фаріон: що відомо

Знаменитості

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Фейсбук Василя Особи

Життя чоловіка обірвалося через три місяці після смерті мовознавиці

6 жовтня у родині доньки Ірини Фаріон, яку вбили просто неба у Львові, сталося чергове горе. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, донька Ірини Дмитрівни - Софія Симчишин у себе в Facebook повідомила про загибель чоловіка Василя Особи, який захищав Україну на Сіверському напрямку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зауважити, що від смерті Ірини Фаріон ще не минуло трьох місяців. Відтак, користувачі висловили слова найщирішого співчуття Софії, на долю якої випали страшні випробування.

Горіть у пеклі, покидьки! Василя Особу вбито! Моя любов,
- написала Софія.
Скриншот

Окрім того, про передчасну загибель 35-річного воїна повідомив і політик Олег Тягнибок. Відповідний пост він розповсюдив Facebook.

У бою з окупантами на Сіверському напрямку загинув український воїн, патріот, наш побратим, боєць Легіону Свободи, мінометник, старший солдат Василь Особа. Василь захищав Україну у 4-му батальйоні “Сила Свободи” бригади швидкого реагування НГУ “Рубіж” і віддав життя за державу.
- повідомив Тягнибок.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Ірина Фаріон може посмертно отримати звання Героя України. Відповідна петиція про присвоєння звання набрала необхідну кількість голосів.