"Ставив провокативні питання жінкам": історія з озброєним нападом на Ніколаса Карму у Полтаві отримала продовження (ФОТО, ВІДЕО)

Знаменитості

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Нколас Карма. Фото: facebook-сторінка блогера

Зараз винуватцем скандалу намагаються виставити самого блогера. Він захищається що є сил

Днями на популярного українського блогера, автора цілого сегмента відео у соцмережах під назвою “Скільки коштує ваш look?” Ніколаса Карму напали з пістолетом невідомі. Це сталося у Полтаві, прямо під час зйомок нового відео для його блогу. Однак на цьому історія не закінчилась — тепер інфлюенсера публічно звинувачують у тому, що він приставав до жінок, тому з ним і вирішили “поспілкуватися” невідомі чоловіки.

Деталями інциденту Ніколас Карма ділиться у своєму Instagram. Він опублікував два відео та скрін, який зробив, переглядаючи ЗМІ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Лице треба зберегти будь-якою ціною, в рух підуть найабсурдніші історії і все задля того, аби відбілитисть і звинуватити мене, а з нападника зробити жертву. Мені нічого добавити. Просто буду спостерігати за цим цирком. Мені більше цікаво як ЗМІ можуть нести цю інформацію в люди, якщо немає жодного доказу цим словам. Хоча я не здивуюсь, якщо на днях вони знайдуть «Якихось» людей до яких я нібито «чіплявся», ну звісно ж, без доказів, лише слова, як і в цій ситуації. Проте, думаю це буде хибна ідея, позаяк ті люди зі зброєю підійшли до мене саме під час цього інтервʼю з цими людьми. Але буду чесним, я вже і не знаю, що від них очікувати, хочеться просто абстрагуватися від цього цирку,
- підписав Карма цей пост.

Отже, перше фото. У публікації на одному з сайтів вказано, що до інциденту причетний керівник районного ТЦК Олександр Логвиненко, який і “зробив зауваження” блогеру через “провокативні питання до полтавських жінок”.

Після цього львівський блогер Ніколас Карма зчигнив конфлікт і застосував до начальника ТЦК заходи фізичного впливу,
- вказано у статті, автор якої посилається на “Суспільне. Полтава”, які, своєю чергою, отрммали цей коментар у речника Полтавського обласного ТЦК та СП Романа Істоміна.
Ось як ситуація описана в ЗМІ. Фото: instagram.com/nicolas_karma_official/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Далі у публікації Карми є два відео: на першому чітко видно, як саме і з якими запитаннями він підійшов до дівчат на вулиці. Судячи з ролика, вони були зовсім не проти, та й нічого “зайвого” чи незвичайного у запитаннях блогера на цьому відео немає.

А вже на другому відео дівчина, яка спілкувалася з блогером, розповідає, що з нею планувався новий випуск, але нічого не буде, бо, з її слів:

… якийсь мужчина, знімаючи його, почав задавати різні запитання, зав’язалася, мабуть, бійка, кудись вони зникли… Все, кінець історії.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше, нагадаємо, на Ніколаса Карму вже нападали. У самісінькому центрі Львова невідомі розбризкали йому в обличчя перцевий балончик. Уже навіть відбувся суд у цій справі, однак сам блогер його вердиктом лишився не задоволений.