Хто такий Фаб'єн Франкель? 8 фактів про сера Крістона Коула "Дому Дракона"

Знаменитості

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Цікаві факти про Фаб'єна Франкеля. Фото: instagram.com/fabienfrankel

Тут усе, що потрібно знати про зірку "Дому дракона"

Якщо ви серед тих 16 мільйонів глядачів, які захоплено стежать за серіалом "Дім Дракона" — приквелом до "Гри престолів", то, ймовірно, задумувалися: хто ж цей харизматичний актор, який грає сера Крістона Коула?

Познайоммось з ним ближче. Ось 8 фактів про талановитого актора Фаб'єна Франкеля, які варто знати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаві факти з біографії Фаб'єна Франкеля

Від трагічного дитинства до світової слави. Фото: instagram.com/fabienfrankel

Фаб'єн Франкель народився 6 квітня 1994 року в Лондоні. Вік — 30 років. Знак Зодіаку — Овен. Зріст — 1,78 см.

Його батько, Марк Франкель, був британським актором єврейського походження, а мати походить з індійських євреїв, вона працювала у сфері реклами. Трагічно, що батько Фаб'єна загинув у ДТП, коли йому було лише два роки.

Фаб'єн змалку обожнював кіно завдяки своєму батькові та тому, що його мама регулярно брала його і брата до кінотеатру. Тож, не дивно, що він грав у шкільному театрі.

Батько Фаб'єна Франкеля теж був відомим актором. Фото: instagram.com/fabienfrankel

За освітою Фаб'єн Франкель теж актор. Він навчався в Королівській академії драматичного мистецтва та Лондонській академії музики й драматичного мистецтва.

Дебютував на сцені Фаб'єн Франкель у 2017 році в п'єсі "Знання". А його перша роль на екрані — це участь у фільмі "Щасливого Різдва", де зіграла Емілія Кларк.

Фаб'єн Франкель у фільмі "Щасливого Різдва". Скриншот
Фаб'єн Франкель у серіалі "Дім Дракона". Скриншот

Всесвітню популярність Фаб'єну Франкелю принесла роль сера Крістона Коула у фентезі-серіалі "Дім Дракона". Крім цього, його фільмографія налічує такі картини, як "Поліція Нью-Йорка", "Змій", "Невідвертий портрет" та "Венеція на світанку".

Фаб'єн був настільки схвильований у свій перший знімальний день у серіалі "Дім Дракона", що забув, як грати. "Коли камера дійшла до мене, я не знав, що робити! Я подумав, що все зіпсував", — розповів він в одному з подкастів.

Особисте життя, як і питання, чи є дівчина у Фаб'єна Франкеля, цікавить чималу кількість прихильниць. Відомо, що актор неодружений. Ба більше, за чутками зараз його серце вільне. Хоча варто зауважити, що Фаб'єну приписували роман з колегою по серіалу "Дім Дракона" Міллі Алкок.

Чи є дівчина в Фаб'єна Франкеля. Фото: instagram.com/fabienfrankel
Особисте життя Фаб'єна Франкеля. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, радимо прочитати цікаві факти про Міллі Алкок. До того, як стати зіркою кіно, вона працювала посудомийницею.