"Я поїхав заради безпеки": відомий блогер виїхав з країни, звинувативши у цьому працівників ТЦК, які нібито здійснили напад на нього

Знаменитості

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/skaif_ura

Блогер переконує, що не планував покидати Україну

Останнім часом в Україні набирає обертів неприємна тенденція, коли блогери покидають країну та шукають кращої долі за кордном. На жаль, яскравим прикладом є історія блогера Олександра Волошина, який розповів, де буде вести свою подальшу діяльність.

Проте, не Олександром єдиним. Відомий львівський медійник Юра Скайф розповів, що покинув Україну після серйозного конфлікту, який у нього нібито стався з працівниками ТЦК кілька днів тому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наразі, блогер швидше за все перебуває у Польщі. Варто зауважити, що Юра наголосив, що хотів би лишатися в Україні, однак обставини склалися іншим чином. Зокрема, Скайф зізнався, що на нього напали невідомі люди. Юра додає, що у певний момент на парковці з’явилося близько 50-и невідомих людей. Вони були одягнені у чорний одяг. Блогер зізнався, що чоловіки почали витягувати людей з автівок, били та штовхали їх. Скайф переконаний, що то були працівники ТЦК, якіу такий спосіб перевіряли документи.

Я насправді хотів би залишитися, але, на жаль, стались такі обставини, що змушений виїхати. Не знаю, на скільки. Я поїхав заради безпеки,
— каже Юра.

Увага! Відео 18+, містить ненормативну лексику!

Неможливо відобразити вміст. Переглянути в Telegram
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як блогер Паша Бумчик зізнався, чи вважає свою втечу за кордон ганебним вчинком. Скандальний блогер висловився про українських воїнів.