Весілля скасовано? Ярослава Магучіх ошелешила зізнанням, чому нині не планує виходити заміж

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ярослава Магучіх. Фото: instagram.com/rosya_dp

Олімпійська чемпіонка зізналася, чому не може організувати святкування власного весілля

Українська спортсменка Ярослава Магучіх, яка може стати найкращою спортсменкою світу, повідомила про відтермінування весілля зі своїм коханим Назаром. Виявилося, що пара, яка заручилася ще в листопаді минулого року, поки не планує оформлювати шлюб.

В коментарі виданню OBOZ Магучіх пояснила, що спочатку вони з Назаром збиралися одружитися після Олімпійських ігор, проте обставини змінили ці плани. Однією з причин стало бажання Ярослави організувати свято у рідному Дніпрі, проте через війну це стало складним завданням.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спортсменка зазначила, що в цей важкий час гучні святкування не є доречними. Також Ярослава Магучіх поділилася, що хоче, щоб на весіллі були присутні всі близькі та друзі, але організувати подію в умовах війни непросто. Проводити церемонію за кордоном вона не планує, оскільки не всі запрошені зможуть до неї доєднатися.

Прикро, та не можемо зараз провести церемонію весілля, бо мені дуже хотілося б вийти заміж в Україні, у Дніпрі, зібрати родичів, друзів. Але, на жаль, не можемо цього зробити через війну. Немає такої можливості зараз і, чесно кажучи, не хочеться, не на часі,
— зізналася Ярослава Магучіх.
Ярослава Магучіх та Назар Степанов. Фото: instagram.com/rosya_dp
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповіли історію кохання Ярослави Магучіх та Назара Степанова. Як вони познайомились можете дізнатися в нашому матеріалі.