Зухвало, але все заради ЗСУ: Олександр Усик потролив Тайсона Фʼюрі, нагадавши усім феєричний нокдаун

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Усик. Фото: Getty Images

На пресконференції Усик дістав фото з моментом нокдауну та попросив свого суперника лишити на ньому автограф

Сьогодні особлива увага відійшла непереможному українському боксерові Олександру Усику. Адже на першій пресконференції перед реваншем з Тайсоном Фʼюрі українець влаштував справжній перформанс. І річ навіть не тільки в тому, що він зʼявився в образі Хітмена, який за сюжетом “мав зуб” на російського президента.

Річ в тім, що під час пресконференції Олександр Усик жорстко підколов свого суперника. Адже на захід українець прийшов з чорним кейсом, з якого згодом дістав особливе фото. На ньому було зафіксовано момент, як Усик відправив Фʼюрі в нокдаун під час їх першого поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Олександр Усик. Фото: Getty Images

Цікаво, що перед журналістами Олександр невимушено дістав роздруковане фото і звернувся до суперника з проханням залишити на ньому автограф. Сам Тайсон спокійно погодився на прохання і підписав фото. Та й загалом, варто відзначити, що зустріч суперників пройшла у невимушеній та доволі дружній атмосфері. А під час битви поглядів Фʼюрі навіть полоскотав українця з посмішкою на обличчі.

Олександр Усик і Тайсон Фʼюрі. Фото: Getty Images
Олександр Усик і Тайсон Фʼюрі. Фото: Getty Images

До слова, після пресконференції Олександр Усик прокоментував рішення принести світлину з першого поєдинку з Тайсоном Фʼюрі. Так, журналістам спортсмен розповів, що не залишить собі це фото на згадку. Натомість українець вирішив продати його на аукціоні, а отримані кошти спрямувати на допомогу Збройним силам України.

Я продам ці фото й допоможу своїм українським солдатам,
— зазначив Олександр Усик.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що в першому поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі, Олександр Усик переміг Тайсона Фʼюрі. Але “циганський король” не визнав власну поразку і викликав українці на реванш.