Перемогла в 3 сезоні "МастерШеф" та стала власницею ресторану в Парижі: цікаві факти про Ольгу Мартиновську

Знаменитості

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ольга Мартиновська — від студента аграрного університету до шефа світового рівня. Фото: instagram.com/olga_martynovska

Як любов до їжі зробила Ольгу Мартиновську зіркою українського шоубізнесу

Ольга Мартиновська — яскравий приклад того, як пристрасть і рішучість можуть прокласти шлях до великого успіху. Сьогодні вона відома як суддя українського шоу "МастерШеф", співзасновниця Першої української кулінарної академії, успішний шеф-кухар і власниця ресторану в центрі Парижа. Проте її шлях до визнання був довгим і сповненим викликів, як і особисте життя. Цікаві факти про зірку читайте на Хочу!

10 цікавих фактів з біографії Ольги Мартиновської

Цікаві факти про Ольгу Мартиновську. Фото: instagram.com/olga_martynovska

Ольга Мартиновська народилася 2 вересня 1989 року в Миколаєві. Вік — 35 років. Знак Зодіаку — Діва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після школи вступила до Миколаївського національного аграрного університету. У 20 років поїхала на стажування до Франції, де опанувала не тільки мову, а й кухню.

Цікаво, що Ольгу завжди приваблювала індустрія їжі. Однак Мартиновська хотіла не стільки готувати, скільки бути керівницею власного ресторану. Її мати намагалася "відговорити" доньку від кухні, побоюючись, що у майбутньому та проводитиме забагато часу біля плити в шлюбі. Та любов до цієї справи перемогла.

Ольга Мартиновська навчалась у Франції. Фото: instagram.com/olga_martynovska

Під час студентського обміну у Франції Ольга працювала на виноградниках, фермах та навіть у квітковому магазині. А ось усвідомила, її покликання — кулінарія Мартиновська, працюючи в піцерії та кейтеринговій компанії.

У 2013 році Ольга Мартиновська стала переможницею 3 сезону "МастерШеф" і отримала можливість навчатися у школі Le Cordon Bleu в Парижі. Повернувшись, зайняла місце судді на шоу.

Кілька років тому однокурсник Ольги з Le Cordon Bleu запропонував їй випробувати свої сили в одному з відомих ресторанів у центрі Парижа. Мартиновська прийняла пропозицію. У 2017 році вона стала керуючою та співвласницею ресторану Les Foodies в самому серці Парижа!

Ольга Мартиновська перемогла в 3 сезоні "МастерШеф". Фото: instagram.com/olga_martynovska

На рахунку Мартиновської чимало престижних нагород. Наприклад, вона була включена в книгу "MOF 2017 — найкращі кухарі Франції" як найкраща жінка-шеф-кухар з-поміж іноземок

Разом із колегою Володимиром Ярославським Ольга Мартиновська написала книгу "100 рецептів на кожен день". Також вона самостійно видала "Велику кулінарну книгу".

Особисте життя Ольги Мартиновської теж було вельми насиченим. Вона була одружена та розлучилась. Зі своїм колишнім чоловіком зірка познайомилася на роботі, коли вона працювала кухарем, а він — барменом і баристою. Ольга Мартиновська та Іван Кобець одружились у 2015 році, а вже у 2020 стало відомо про їхнє розлучення. Як виявилося, ще до офіційного розставання екскохані вже декілька років не жили разом. У шлюбі в них народилась донька Віра, яка живе між Україною та Францією. З ким зараз зустрічається Ольга Мартиновська? Довгий час зірці приписували роман з колегою Володимиром Ярославським. Однак нещодавно вона зізналась, що має стосунки з загадковим чоловіком, який на 17 років старший за неї. Цікаво, що в Мережі час від часу з’являються новини, мовляв, Ольга Мартиновська вагітна. Однак поки що це все — чутки.

Колишній чоловік Ольги Мартиновської. Фото: instagram.com/olga_martynovska
Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський часто публікують спільні фото, чим підігрівають чутки про свій роман. Фото: instagram.com/olga_martynovska
Ольга Мартиновська виховує доньку Віру. Фото: instagram.com/olga_martynovska

Зараз Ольга Мартиновська продовжує бути суддею на шоу "МастерШеф". Хоча вона відверто зізнавалась, що думала покинути проєкт, адже часом їй здається, що там вона вже довго просиджує штани. Також зірка активно розвиває свій особистий блог, де часом ділиться цікавими рецептами, та популяризує українську кухню на світовій арені.

Ольга Мартиновська продовжує бути суддею на шоу "МастерШеф". Фото: instagram.com/olga_martynovska
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, нещодавно Ольга Мартиновська зробила неочікуване зізнання щодо материнства. Як виявилося, її плани на життя не зовсім зійшлися з реальністю.