Ксенія Мішина розсекретила свою вагу: як актриса тримає тіло в тонусі (ФОТО)

Зіркова краса

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська акторка Ксенія Мішина не приховує, що раніше вона переживала через свій зовнішній вигляд, коли набрала зайві кілограми на тлі стресу. Однак знаменитість кардинально змінила спосіб життя і схудла на 12 кіло завдяки інтенсивним заняттям у залі та правильному збалансованому харчуванню. Які зараз параметри артистки та як їй вдається тримати фігуру в тонусі - детальніше розповідаємо на HOCHU.ua!

Спостерігаючи за Ксенією Мішиною в соцмережах можна з упевненістю сказати, що дивлячись у дзеркало вона насолоджується своїм відображенням. Всього за 4 місяці їй вдалося привести фігуру в ідеальний стан - вона полюбила спорт, а тепер надихає на це і своїх підписниць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як зізнається акторка, зараз вона не стежить за своєю вагою, проте знає приблизну цифру. Так, при зрості в 168 сантиметрів, Мішина важить близько 50 кілограмів.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Крім того, знаменитість не рахує калорії, адже правильне і збалансоване харчування стало для неї звичкою. Зазвичай до її раціону входить риба, морепродукти, крупи, горіхи, сухофрукти, кисломолочний сир і яйця (тільки білок). А ось від твердих сирів, молока, солодкого і борошняного Ксенія відмовилася, також рідко вона дозволяє собі макарони з твердих сортів.

Фото: instagram.com/misha.k.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що 11-річний син Ксенії Мішиної  вистрибнув із другого поверху. Судячи з усього, Платон уже визначився зі своєю майбутньою професією.