37-річна Настя Каменських розсекретила, чи робить інʼєкції краси та як насправді доглядає за обличчям

Зіркова краса

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux

Артистка розповіла про свої щоденні ритуали по догляду за шкірою обличчя

Українська співачка Настя Каменських, яка не вірить в існування своїх хейтерів, поділилася власними секретами краси. Як зірка доглядає за собою та яке має ставлення до хірургічних втручань і навіть “уколів краси” — дізнавайтеся на Хочу!

У коментарі РБК-Україна зірка дала три бʼюті поради, якими користується й сама на постійній основі. За словами Насті, вона категорично проти уколів краси, тому не є постійною клієнткою інʼєкційних косметологів. Тим більше виконавиця критично ставиться і до пластичної хірургії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Натомість Каменських запевняє, що систематичний та правильний догляд допомагає їй зберігати молодість та красу. Зокрема щоранку і щовечора виконавиця проходить три етапи догляду за обличчям — очищення, тонізація та зволоження. А крім того деколи співачка робить доглядові косметологічні процедури, що підтягують шкіру та роблять її сяючою.

Мені дуже допомагають масажі обличчя. А ще я щодня планую робити гімнастику для обличчя. Зараз існує багато дієвих технік самомасажу, в Інтернеті в безкоштовному доступі є дуже багато класних відео,
— каже Настя Каменських.
Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських зізналася, чи справді розлучається з Потапом. Артистка прокоментувала чутки, які поширюють у Мережі вже не перший рік.