Вони обманули свій вік: як зірковим красуням у 50+ вдається мати молодий вигляд (ФОТО)

Зіркова краса
1 493

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Секрети молодого вигляду зірок. Фото: соцмережі знаменитостей

Перш ніж брати собі на замітку секрети краси зірок, порадьтеся щодо них з відповідними спеціалістами

У той час як молоді зірки мають фігури далекі від досконалості (наприклад, Каміла Кабельйо), їхні доросліші колеги вражають своєю красою та стрункістю. Як їм вдається скинути не один десяток років і у свої 50+ виглядати на 30 - дізнавайтесь у цій статті.

Якщо ви думаєте, що секрет “вічної” молодості зірок у їхній генетиці, - ви дуже помиляєтеся. Так, на зовнішній вигляд мають вплив багато негенетичних факторів, зокрема, відсутність шкідливих звичок, регулярні фізичні навантаження, правильний догляд за шкірою тощо. Про це пише obozrevatel.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дженніфер Гарнер

52-річна американська акторка активно займається спортом (танцювальні кардіотренування з пліометрикою, силові навантаження), правильно харчується (зокрема, споживає фрукти та овочі, вирощені в її саду та на городі), а також завжди користується кремами з SPF.

Секрети молодого вигляду Дженніфер Гарнер. Фото: instagram.com/jennifer.garner

Дженніфер Лопес

55- річна американська акторка, співачка розпочинає свій ранок з медитації, а вже потім переходить до інтенсивних тренувань. Крім того, вона вживає достатню кількість води, а також свіжих овочів та фруктів.

Секрети молодого вигляду Дженніфер Лопес. Фото: instagram.com/jlo

Єва Мендес

50-річна американська акторка приділяє багато уваги догляду за шкірою. Так, для очищення вона використовує йогурт та морську сіль, а для зволоження - кокосову олію, яку змішує з олією ши та кокосовим молоком. А якщо потрібно позбутися слідів втоми - зірка вмивається дуже холодною водою. Водночас Мендес дбає і про свій внутрішній стан, практикуючи трансцендентальну медитацію.

Секрети молодого вигляду Єви Мендес. Фото: instagram.com/evamendes

Геллі Беррі

Їй 57 років, але хіба в це можна повірити? Так, зірка завдячує своєму молодому вигляду регулярним тренуванням. У юному віці Беррі займалася з обтяжувачами, а потім віддала перевагу пілатесу, йозі та бойовим мистецтвам.

Секрети молодого вигляду Геллі Беррі. Фото: instagram.com/halleberry

Елізабет Бенкс

50-річна американська акторка приділяє багато уваги своїй проблемній шкірі. У цьому питанні вона довіряє своєму косметологу і використовує лише ті б’юті-продукти, які він їй радить. Також Бенкс не палить, не вживає алкоголь, спить по 8 годин, зволожує шкіру обличчя та тіла, користується сонцезахисним кремом, а також займається тенісом.

Секрети молодого вигляду Елізабет Бенкс. Фото: instagram.com/elizabethbanks
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, завдяки чому зірки мають прекрасне волосся. Ділимося секретами краси Сальми Гаєк, Блейк Лайвлі та Адріани Ліми - у цій статті.