Зірковий візажист зізнався, чому перестав сприймати себе та про яку пластичну операцію щодня думає (ВІДЕО)

Зіркова краса

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Єгор Андрюшин. Фото: instagram.com/egor_mua

Візажист зазначив, що вирішити його проблему за допомогою “уколів” неможливо

Раніше Єгор Андрюшин показав, як виглядав до експериментів із зовнішністю. А нещодавно він зізнався, що планує зробити пластику на обличчі. Чим незадоволений зірковий стиліст - розповідаємо далі у цій статті.

Ми неодноразово показували вам роботи Єгора Андрюшина, на яких він “змінював” зовнішність зірок за допомогою макіяжу. Але виявляється, що сам зірковий стиліст задумується про зміну своєї зовнішності за допомогою скальпеля пластичного хірурга.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, у нещодавньому інтерв’ю для проєкту “33 запитання від Люкс ФМ” Єгор розповів, що хотів би зробити броуліфтинг. Або якщо простіше - підтяжку брів.

За словами візажиста, це те, що в ньому “сидить” і про що він думає кожного дня.

Це та процедура, яку робила Кендалл Дженнер та Аріана Гранде. Тому що я постійно клею собі тейпи, а вони дуже часто перетягують шкіру і починає боліти голова. А без них я себе не сприймаю. Але я думаю це через те, що я постійно знімаюся і в кадрі. Якби я цього не робив - в принципі, мене раніше і так влаштовувало моє обличчя,
- зізнався Андрюшин.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про три секрети краси Зендеї. Що допомагає їй завжди виглядати ефектно - розповідаємо у цьому матеріалі.