"Міс Україна Всесвіт" розкрила секрети догляду за собою під час вагітності: що було в її б’юті арсеналі

Зіркова краса

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Вікторія Апанасенко. Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Завдяки цьому догляду Вікторії вдалося уникнути появи нових розтяжок

“Міс Україна Всесвіт” Вікторія Апанасенко, яка нещодавно вперше стала мамою, поділилася секретами краси. Ними вона користувалася під час вагітності, дуже переживаючи щодо стану своєї шкіри.

30-річна модель Вікторія Апанасенко поділилась з підписниками свого мікроблогу “вагітними” фотографіями. Також красуня розповіла, як доглядала за своєю шкірою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дівчина зізналася, що в неї і до вагітності були розтяжки. Саме тому вона дуже переживала, що зі збільшенням ваги та ростом животика її тіло може погано впоратися. Та, на щастя, жодної нової розтяжки на тілі Апанасенко не зʼявилося.

Вікторія зазначила, що догляд за шкірою під час вагітності потребує комплексного підходу. Зокрема потрібно:

✔ Правильно харчуватися. Харчування має бути збалансованим та закривати всі прогалини, на які вкажуть ваші аналізи. Якщо з певних причин немає можливості отримати необхідне з раціону, потрібно приймати вітаміни. Попередньо це потрібно обов’язково узгодити з лікарем, що веде вашу вагітність.

✔ Займатися спортом. Тримати тіло в тонусі допоможуть пілатес, йога та інші види спорту. Звісно, якщо дозволить ваш лікар.

✔ Робити масаж. Ви можете робити його самостійно за допомогою сухої щітки. Також Вікторія зазначила, що зверталася до спеціалістів - всю вагітність їй робили масажі для розслаблення та проти набряків.

✔ Оновити косметичний догляд. За словами моделі, в першому триместрі краще віддавати перевагу косметиці без віддушок - через токсикоз певні запахи можуть бути тригером.

Якими косметичними засобами користувалася Вікторія:

  • Олія для тіла Elemis Frangipani Monoi Body Oil та скраб Elemis Frangipani Monoi Salt Glow. Засоби не залишають плям та жирних слідів на одязі.

    Їх також можна брати в наборі Elemis Mum To Be - Refresh & Glow Collection. Вікторія зазначила, що до нього входить продукт Elemis Japanese Camellia Body Oil Blend, який їй дуже подобається.

  • Крем Collistar Attivi Puri Anti Stretch Marks Concentrate. Модель оцінила його на 10 з 10.

  • Всі види олій від Weleda для вагітних. Але варто бути обережними, використовуючи їх - ці засоби більш жирні та можуть псувати одяг.

  • Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula. Попри те, що засоби гарно зволожують шкіру, вони мають дуже специфічний запах.

Вікторія також зазначила, що використовувала ці засоби щодня, чергуючи між собою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше “Міс Україна Всесвіт” Вікторія Апанасенко розсекретила, на скільки погладшала за час вагітності. Розповідаємо про це - у цьому матеріалі.

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.