"Філери руйнують харизму": Ольга Сумська відповіла, чи вдається до послуг пластичного хірурга

Зіркова краса
616

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Ольга Сумська / Facebook

Акторка також відкрила секрет успіху своєї привабливої зовнішності

Легендарна українська акторка театру та кіно Ольга Сумська, яка потішила фоловерів світлиною з молодшою донькою від Віталія Борисюка, відповіла чи користувалася послугами пластичного хірурга. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Ольга розповіла в інтерв'ю Сніданку з 1+1. Загалом, довкола Сумської постійно породжувалися плітки, що її приваблива зовнішність - це заслуга руки відповідного фахівця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте, Ольга розвіяла такі тези та заявила що це неправда і вона намагається не чіпати свого обличчя. Загалом артистка зізналася, що вже два роки цього не робила. Її секрет успіху - регулярний догляд за шкірою.

Я таке читаю, що на голову не налазить просто: що я зробила вже кілька разів блефаропластику. Я намагаюся сьогодні не чіпати свого обличчя. Філери руйнують харизму. Вже два роки, мені здається, я не торкалася свого обличчя. Мої очі такі, які вони є, мої повіки також,
- поділилася 58-річна вітчизняна кінозірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ольга Сумська показала як виглядає зараз Остап Ступка, якого визнали винним у скоєнні ДТП. Як бачимо, актор посміхався та позував у вишиванці.