Не змінюються з роками: три відомі актори, яким вдалося перехитрити вік (ФОТО)

Зіркова краса

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Актори, які не старіють. Фото: Getty Images

Їхньому молодому вигляду можна тільки позаздрити

В іншому нашому матеріалі ми писали, як зірковим красуням у 50+ вдається мати молодий вигляд. А в цій статті хочемо розповісти вам ще про кількох не старіючих знаменитостей.

Деякі актори зовсім не виглядають на свій справжній вік. Саме тому вони з легкістю можуть виконати роль підліткового персонажа, хоча вже мають власних дітей.

Нижче розповідаємо про зіркову трійку, яка вражає своїм молодим виглядом. Це якесь чаклунство, не інакше!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Енн Гетевей

Американській акторці вже 41, але в це дуже складно повірити. І справа не тільки генетиці. Так, щоб залишатися молодою Енн щоранку натщесерце випиває дві ложки оливкової олії та протягом дня п’є достатньо води. Вона не вживає продуктів тваринного походження та налягає на овочі і фрукти. І, звісно ж, зірка не забуває про регулярні фізичні навантаження.

Джаред Лето

52-річний американський актор та музикант має такий самий вигляд, як і кілька десятків років тому. Можливо, справа у відсутності шкідливих звичок, вегетаріанстві та достатній кількості поживних речовин, які потрапляють у його організм.

Томас Броді-Сангстер

Цьому британському актору 34, він одружений на колишній Ілона Маска, але досі має вигляд підлітка. Тож не дивно, що свого часу Томаса запросили зіграти у “Грі престолів” вдвічі молодшого персонажа. І він чудово справився!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, який сьогодні має вигляд успішна акторка та бізнесвумен Кемерон Діас. Детальніше - у цьому матеріалі.