ТОП-7 секретів догляду за собою від Місіс Україна Маріанни Кох-Зорової: як зберегти молодість у 35+ (ФОТО)

Зіркова краса

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Маріанна Кох-Зорова на Ms. Woman World International 2024. Фото: піар-служба

Красуня ділиться секретами власного підходу до догляду за обличчям і тілом, а також переваг сучасної косметології

Маріанна Кох-Зорова, яка нещодавно тріумфувала на конкурсі краси Ms. World International 2024 у США, завоювавши титул "Місіс Україна" та Ms. Woman World International 2024, вирішила поділитися секретами догляду за собою після 35. Її підхід до краси – це баланс природного догляду, здорового способу життя та сучасних косметологічних методів.

Ексклюзивні деталі з перших вуст дізнавайтеся прямо зараз на HOCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Маріанна Кох-Зорова. Фото: instagram.com/mariscorpio18

1. Сонце та море – найкращі ліки

Якщо мої очі втратили блиск, а шкіра – пружність, я одразу вирушаю до моря. Сонце та морський бриз роблять дива, відновлюючи як зовнішній вигляд, так і настрій. Особливо перед важливими подіями, коли потрібно виглядати на всі 100%, відпочинок біля моря – мій секрет.

2. Позитивні емоції – джерело енергії

Проведений час із близькими подругами – це мій заряд позитиву. Спільні вечері чи короткі подорожі на вікенд завжди наповнюють мене енергією та додають сяйва. Позитивні емоції мають величезний вплив на зовнішність!

3. Харчування та алкогольний детокс

З віком організм реагує на алкоголь не так, як раніше. Навіть один келих просекко може викликати набряки на обличчі. Тому я часто влаштовую собі алкогольний детокс, а також перехід на овочі та рибу на кілька тижнів – це дуже освіжає шкіру та загалом покращує вигляд.

4. Олійки замість кремів

У щоденному догляді я надаю перевагу олійкам замість кремів. Вони глибше зволожують шкіру та додають їй природного блиску. Мої фаворити – олії від українського бренду Mauri Cosmetics та професійні засоби від Medik8.

5. Хімічні пілінги для свіжості

Щоб підтримувати шкіру у тонусі, раз на місяць роблю хімічний пілінг. Мої улюблені процедури – PRX та мигдалевий пілінг. Це допомагає оновити шкіру та зберігати її свіжість.

Маріанна Кох-Зорова. Фото: @art__.futur

6. Ботокс – так чи ні?

Ботокс – так, з 30 років. Я маю дуже активну міміку, тому зморшки на лобі та під очима почали з'являтися рано. Ботокс дозволяє зберігати гладку шкіру та зменшувати ознаки старіння. Раз на рік цю процедуру роблю стабільно.

7. Філери – так чи ні?

Так, з 35 років. Обличчя втрачає об’єм, вилиці починають провисати, а підборіддя – змінювати форму. Легке коригування філерами – до 1 мл Juvederm у стратегічно важливих місцях – повертає обличчю свіжий та підтягнутий вигляд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Маріанна підкреслює, що догляд за собою – це не лише зовнішні процедури, а й турбота про свій емоційний стан та спосіб життя. І з цим погодяться багато зіркових красунь. Наприклад, “Міс Україна Всесвіт” Вікторія Апанасенко, яка нещодавно народила первістка, і тепер теж готова ділитися з шанувальниками своїми маленькими секретами щодо щоденного догляду за собою.