50-річна "дівчинка" без прикрас: Олена Мозгова показала своє справжнє обличчя на кухні (ФОТО)

Зіркова краса
2 178

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олена Мозгова. Фото: facebook.com/mozgovaolena74

Природна чарівність Олени Мозгової підкорила шанувальників: продюсерка показала себе такою, якою є насправді

Відома українська продюсерка Олена Мозгова, яка кардинально змінила імідж, вирішила продемонструвати свою природну красу, опублікувавши фото без жодного макіяжу та зачіски. Як вона виглядає в повсякденному житті — дивіться нижче!

На знімку, який вона розмістила на своїй сторінці у Facebook, донька легендарного музиканта Миколи Мозгового виглядає впевнено та природно, не соромлячись свого віку. Варто зазначити: попри те, що Олена відкрито говорить про те, що дотримується здорового способу життя та інколи вдається до послуг косметологів, вона не є прихильницею радикальних змін у зовнішності

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Шанувальники оцінили сміливість продюсерки, відзначаючи її свіжий вигляд і природну чарівність. Своїм прикладом Олена надихає інших приймати себе і не соромитися свого віку та зовнішності, адже справжня краса полягає не в косметиці, а в гармонії з собою.

Ну ок, ось фото "вдома на кухні" Без професійного макіяжу, без брендових суконь, без прикрас і зайвих понтів. Що ми бачимо? 50 рочків дівчисько, яке і досі мріє про щось недосяжне, яка не втомилась любити і дарувати це відчуття, яка вміє цінувати справжнє… дружбу, любов, емоції, вчинки, сльози і радість,
— написала відома продюсерка.
Олена Мозгова. Фото: facebook.com/mozgovaolena74
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олена Мозгова викликала фурор рідкісним фото доньки від Девіда Аксельрода. Відома продюсерка показала 9-річну красуню Соломію.