Демі Мур розповіла, як повертала собі форму після народження середньої доньки

Зіркова краса

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Демі Мур. Фото: instagram.com/demimoore

Акторка є мамою трьох дітей

Демі Мур, яка раніше знялася для Interview Magazine, поділилась секретом свого схуднення після других пологів. Як зірці вдалося повернутися в форму - дізнавайтесь далі у статті.

61-річна американська акторка Демі Мур народила Брюсу Віллісу трьох доньок. Водночас вона не полишала знімання в кіно. Про це пише Daily Mail.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У розмові на CBS Sundays акторка зізналася, як їй вдалося схуднути після народження середньої дочки Скаут у 1991 році. Так, тоді Мур знімалася у стрічці “Непристойна пропозиція” і щодня проїжджала на велосипеді 30 миль (близько 48 км) у кожну сторону до знімань.

Демі докладала величезні зусилля, прагнучи відновити форму після вагітності. Вона додала, що “так сильно тиснула на себе” і що у неї “був досвід, коли їй казали схуднути”.

На момент знімань маленькій донечці зірки було всього 5-6 місяців.

Я годувала Скаут всю ніч, вставала в темряві з кросівками, з налобним ліхтарем, їхала на велосипеді аж до Paramount, куди завгодно, навіть на локацію, де ми знімали. Потім зйомка повного дня, який зазвичай становить 12 годин. А потім все починалося заново,
- згадала зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Демі Мур вразила шанувальників ефектними образами в чоловічих костюмах. Показуємо ці світлини - у цьому матеріалі.